Ga naar inhoud

RastafarHigh

Member
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 1.8 1997
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zoetermeer

Recente bezoekers van dit profiel

369 profielweergaven

RastafarHigh's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Ja beste Z-ers, Ik kon wel janken vanmorgen. Vol trots naar je ZZZ lopen, sinds zondag met de hardtop erop, ziet er toch ook weer tof uit schuin van voren, lekker in gedachten en dan ... doe je je deur open, en het valt op dat je spiegel niet meer zit zoals ' ie hoort. G*@(*#$($(*@!!!! Vandalisme, kan haast niet anders. Gevolg; spiegelglas verrot en de spiegel hangt dus op half 7. Nu was ik een van de gelukkigen met spiegels die vastzaten (bekende corrosieprobleem) en vond dat prima. Nu is echter, omdat de voet/spiegelkap totaal niet flexibel is, de boel gebroken. Zit nu tijdelijk met tape vast maar dat verdient mijn ZZZ niet. Een nieuw spiegelglas wordt besteld maar heeft iemand een goede tip hoe ik de spiegel goed vast kan zetten op de voet (zonder tape dus voor de grappenmakers ), mag dus permanent zijn. Of kan ik voor een redelijk bedrag de boel weer goed vastzetten zoals het eigenlijk hoort? De spiegelkap zelf is onbeschadigd, dus gelukkig hoeft er niet gespoten te worden. P.s. ik lijk weinig actief op het forum maar lees regelmatig mee en ik moet echt zeggen; wat een fantastische site! P.s. 2, heb aangifte gedaan. Agente vroeg of ik de dader kende ("nee, want dan had jullie al wel een spoedmelding voor een ambulance gehad", agente begreep 'm). Ben ik de enige die langere tijd vastzit als je iemand zoiets bij je kindje ziet doen?
  2. Ja, exact, dat bedoel ik. Dat de auto scheef staat zou inderdaad wel kunnen maar dat houd ik even in de gaten. Ok, dat er water blijft staan is dus niet gek. Tnx! Nu nog de lekkage aan het derde remlicht in orde krijgen. Op het forum staan louter positieve reacties over Ruud. Zou Ruud mij kunnen helpen als ik naar Reeuwijk ga? Werk in Gouda dus is op zich een kleine moeite. Ik wil het opgelost hebben.
  3. Oh, serieus? Nee, het kitten ben ik niet zo tevreden over dus maar de kap zit er wel netjes op. En ook hoe alles gaat is eigenlijk top. Wat een verschil in ervaring dan. Ik heb wel een kleine schade (stukje lak weg met schilfers) rechtsvoor die er 99% zeker eerst niet zat. Dat zou weleens een stuk gereedschap kunnen zijn geweest. Maar omdat ik het niet zeker weet kan ik daar niks mee. 1 vraag over de kap van een Z3. Klopt het dat er na een regenbui iets water in de hoekjes van het raam aan de onderkant blijft staan? Het is alleen rechts vandaar dat ik 't wel vreemd vind.
  4. Gootjes niet doorgeprikt maar daar kan t niks mee te maken hebben imo. Tnx voor de link, daar staat veel! Ik kan niks vinden over lekkage maar misschien moet ik naar Hans Anders ;)
  5. Si, die heb ik ook al gelezen. Daar is kitten wel de oplossing. Het komt echt niet van de achterlichten, kan niet. Het komt van boven, echt hemelwater dus ;) Ik denk dat ik toch maar terug ga naar die zaak of zelf aan het kitten ga. Maar dan, welke kit moet ik gebruiken? Ik heb zelfs voor het monteren van de nieuwe pakking de boel ontvet, perfectionist :$
  6. Voordat ik begin; ja ik heb gezocht op dit onderwerp. Sterker nog, ik ben al 2 maanden bezig met zoeken op internet naar het ei van columbus om dit op te lossen maar tot nu toe nog geen resultaat. Wat is het probleem? Z3 1.8 van 97. Kap is 2 dagen geleden vervangen (Cabrio Letsch, toptent!) en lijkt nu droog te blijven. Enige probleem blijft nog steeds de kofferbak en ik ben er 99,99913% procent zeker van dat het derde remlicht de boosdoener is. Heb eerst de unit losgehaald, en de pakking er beter in gelegd. Mocht niet baten. Nieuwe pakking gemonteerd, unit niet te vast geschroefd. Leek even droog te blijven maar ook dit mocht niet baten. Eergister is het derde remlicht bij de kapspecialist gekit en dat leek er netjes uit te zien tot de bui van vanmorgen, ja hoor, weer een natte kofferbak. Ik word er zo onderhand schijtziek van en vanmiddag was ik in staat om de ZZZ op Marktplaats te zetten. Maar op weg naar huis werd ik toch wel weer blij en ik ga 'm echt niet verkopen! Maar wat de *&@*#&$ kan ik nog doen? Wie kan mij helpen? - Antenne is het niet, achterlicht is het niet, het komt echt uit het derde remlicht (daar zag ik vanmiddag ook weer water uit het zwarte kapje wat er voor zit) - Er is gekit maar dat zit niet helemaal mooi, is niet overal helemaal dicht maar dan praat je misschien over minder dan een millimeter Alvast bedankt voor het begrip, medeleven, donaties, hulp en de reactie(s)! Jonathan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.