Ga naar inhoud

Sjaakie

Member
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Sjaakie won de laatste dag op 9 september 2015

Sjaakie had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3, 2.8i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuid Holland

Recente bezoekers van dit profiel

722 profielweergaven

Sjaakie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

4

Reputatie

  1. Ik heb zo'n hardtop hoes met van die ogen. Maar heeft iemand daar echt iets aan opgehangen? Lijkt mij niet sterk genoeg?
  2. Hyper silver is wat Rene van Wheelcare er bij mij op gespoten heeft. Met een prachtig resultaat zoals je kunt zien.
  3. Laat ik het zo zeggen. Wheel trim heb ik ook gevraagd en voor de prijs van anderhalve velg renovatie daar heb 4 velgen laten doen bij Rene van wheelcare. Binnen 7 werkdagen klaar. Banden heb ik er zelf onder laten zetten.
  4. Banden zijn nieuw en "vers" met productie codes eindigend op 14 en 15. De PS2 is opgevolgd ( niet vervangen) door de PS3 maar wordt nog steeds geproduceerd volgens mij. Kijk maar op internet: de PS 2 is nog steeds leverbaar. Ik hoor dat vooral Porsche rijders nogal gecharmeerd zijn van de 2 en minder van de 3. Als je op internet naar de OEM band zoekt in de maat 245/40/18 kom je uit op de PS2 en niet op de PS 3. Dat is waarom mijn bandenboer aan kwam met PS2 en niet met PS3. http://www.autobandenmarkt.nl/cgi-bin/rshop.pl?ist_hybris_orig=&search_tool=standard&suchen=Zoek+uw+banden&rsmFahrzeugart=ALL&x_tyre_for=&m_s=3&tyre_for=&ranzahl=4&with_bootstrap_flag=1&s_p_=Zomerbanden&dsco=107&cart_id=86908702.107.10998&sowigan=So&Breite=245&Quer=40&Felge=18&Speed=&Load=&Marke=Michelin&kategorie=6&filter_preis_von=&filter_preis_bis=&homologation=BMW
  5. Het is Wheelcare geworden. Ik vind het zeer geslaagd. Demontage met een zuurbad voor de boutjes zodat ze weer mooi glimmen. Harten nat gelakt en daarna blanke poedercoat. Velg ook zilver poedercoat. Daarna de rand afgedraaid en gepolijst. Hiermee is de gehele velg beschermd met poedercoat behalve de gepolijste rand die ik zelf bij hou. mijn "oude set" ( 4 maanden oud) is dus in de verkoop. Zie topic te koop.
  6. Wegens aanschaf van een set styling 42, komt mijn huidige set te koop: Lenso B9 = BBS le Mans replica. Maat 8,5 J; 18 inch ET 35 Compleet met nieuwe Michelin Pilot sport 2 (PS2); 225/45/18 voor en 245/40/18 achter. Velgrand bescherming. XL uitvoering (versterkte zijwang). Inclusief BMW naafdoppen (ook nieuw). Gebalanceerd. Zoals in mijn voorstel topic te zien (zie link onder aan) is de set pas 4,5 maanden gebruikt. Is dus echt als nieuw. Geen stoep schade. Banden volledig nieuw profiel, geen cupping etc. De set heeft nieuw 1150 euro gekost. Ik bied hem voor forum leden aan voor 750 euro. Indien na 2 weken niet verkocht komt de set op marktplaats voor 850 euro. Dus krijgen forum leden voorsprong en een betere prijs. Ik denk een mooie set van goede kwaliteit met goed geteste banden en echt z.g.a.n. voor een mooie prijs. Groeten, Sjaakie
  7. Deze banden zaten op een set styling 42 velgen die ik laat renoveren. Niet het merk dat ik als eerste zou monteren, maar ja. Misschien dat iemand ze op een circuit wil oproken of zo. Milestone Greensport van 2013 - 225/45ZR 17 94w voor 5-6 mm - 245/40ZR 17 95w achter 4-5 mm Voor 40 euro af te halen. Ivm aanschaf van deze set komt binnenkort ook mijn set BBS le Mans replica's te koop met echte banden: ​Lenso B9 18 " met Pilot sport 2 225 voor en 245 achter. Komt nog een aparte advertentie van. Zie mijn voorstel topic onderaan voor plaatjes.
  8. Dat ziet er goed uit. Heb je de harten ook laten poedercoaten? Is binnenkant van de velg ook gepolijst en onbehandeld of heb je daar wel blanke lak?
  9. @ Blackwwz3: waar heb je dat laten doen? Zelf gedaan?
  10. @IBMW: bedoel je met blank la velgranden gepolijst en daarna blanke lak er overheen of alleen gepolijst?
  11. Ik wil mijn styling 42 op laten knappen: randen weer polijsten en harten laten spuiten/ poedercoaten. Wie weet een goed adres? Velgen dokter Uden zijn goede maar ook veel slechte recensies over. Piet Dam in Strijen draait alleen af en polijst niet. Wat is jullie ervaring met alleen polijsten zonder blanke lak? Als je zelf veel poetst is dat dan een probleem? Ik ben bang voor beschadigingen in de blanke lak waardoor na verloop van tijd de gevreesde witte aanslag/ corrosie. Sjaakie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.