Ga naar inhoud

Rowan

Member
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 op lpg!
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Groningen
  • Interesse(s)
    Vliegen & auto's

Rowan's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Subwoofer zit er inmiddels en en werkt super! Rij er nu al een paar dagen mee rond en ben er erg content mee! Zijn er nog mensen die behoefte hebben aan foto's van de inbouw? Groetjes
  2. Dankjewel voor de leuke reacties! Ik ben helaas van een 1,9 naar een 1,8 motor gegaan, moet wel zeggen dat het me kwa vermogen niet tegenvalt in deze auto. De auto is echt super netjes! Heb hem van het weekend op de brug gehad en er is echt niks aan op te merken! Interieur is ook nog supernetjes! De lpg tanks is 30 liter en zit in de kofferbak: Is nog wel ruimte voor twee weekendtassen. Het klepje van de lpg tank zit helaas op de achterbumper, maar deze ga ik tzt nog weg werken achter een opklapbare kentekenplaat. Hoe plaats ik fotos zodat je ze kunt zien op het forum? Dan maak ik nog even wat foto's van het interieur en van de lpg tank en inbouw! Ad k: ik heb de auto al eerder dan April, maar deze is tussentijds nog eens overgeschreven van mijn naam naar die van mijn vader, vandaar! Groetjes!
  3. Hee Leon dankjewel! Ik heb alles nu losliggen en ga hem nu proberen in te bouwen! IK houd jullie op de hoogte! Ik bouw nu bijna dezelfde subwoofer in, dit is de 120a, maar de afmetingen zijn gelijk. Groetjes!
  4. Beste Jan willem en leon, Ik ben van plan om dezelfde subwoofer in mijn zzz te gaan bouwen, ik heb ook geen airco. Nu kan ik alleen de foto's van jullie inbouw niet meer zien. Zouden jullie mij deze kunnen toesturen of opnieuw plaatsten zodat ik me al een beetje kan voorbereiden. Nu ben ik ook heel benieuwd hoe jullie hem precies hebben vastgezet? Alvast bedankt! Rowan
  5. Na 70.000 kilometer in de zwarte BMW heb ik nu een zilvere aangeschaft op lpg! Aangezien ik de z3 als daily driver gebruik leek het me handig om er eentje op gas aan te schaffen! Wat vinden jullie er van? http://www.4x4fotos.nl/upload/img.php?image=8768_img_20150201_wa0010_gxqg.jpg
  6. Bedankt voor deze handleiding, Ik heb vandaag een andere z3 opgehaald waar ook dit probleem in zit. Ik kreeg deze melding toen ik de bestuurderstoel verstelde. Daarvoor zat deze melding er niet in. Denk je dat het dan ook aan deze stekker ligt of zou er nog een andere mogelijkheid zijn? Wanneer ik de fout resette kwam hij meteen terug. Groetjes,
  7. Daar dacht ik eerst ook aan, maar toen ik de auto opkrikte en aan de wielen draaide hoorde ik niks. BIj het diff hoor ik heel duidelijk iets gieren.
  8. Hallo allemaal, Recentelijk heb ik last van een licht gierend geluid uit het differentieel. Ik heb toen de olie vervangen voor 75w90, en de oude olie was donkergrijs. De oude olie voelde niet schraal aan. Nu heb ik ook dat in de bochten het differentieel een ander geluid maakt, en nu dacht ik zelf aan de planeetwielen. Ik heb het idee dat het geluid erger word als het diff warm word. Nu was mijn vraag zou het misschien helpen om 75w140 olie in het diff te doen? Dit is dikkere olie, dus lijkt mij het ook beter dempen. Ik heb al wat gezocht op het forum, en heb gezien dat deze olie alleen voor sperfdiffs gebruikt word. Is er iemand met ervaringen van deze olie in een normaal diff? Alvast bedankt!
  9. Dan zal ik maar even snel wat foto's plaatsen!
  10. Hallo allemaal, Mijn naam is Rowan, ben 23 jaar oud en kom uit het gezellige Eindhoven. Mijn huidige woonplaats is Groningen. Ik ben sinds twee dagen een enthousiaste bezitter van een bmw z3 1,9 uit 1996. Ik doe momenteel de vliegopleiding in Eelde en Teuge. Naast het vliegen ben ik ook een enorme autogek, na een tijdje speuren viel mijn oog op een zwarte z3 met een zwart lederen/ creme interieur. In combinatie met de Chrome intake's en de overige chromen accessoires vond ik dit een hele mooie combi. Ik heb de auto al twee dagen kunnen testen en hij bevalt mij dan tot nu toe ook erg goed. Naast het rijden van auto's sleutel ik ook zelf aan auto's en hoop daarom hier ook mensen met vragen te kunnen helpen, en zelf antwoorden te vinden. Natuurlijk lijkt het me ook leuk om andere z3/z4 rijders te ontmoeten en mee te doen aan ritten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.