Ga naar inhoud

wim 2

Member
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z3 2.8 wide body
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    soest

Recente bezoekers van dit profiel

663 profielweergaven

wim 2's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. contact sleutel bmw z3 Heeft iemand een adres voor een nieuwe contact sleutel voor bmw z3 2.8 compleet.
  2. Terug getrokken leer boven km teller Z3 Heeft iemand een suggestie hoe ik het leer weer terug kan krijgen boven de km teller en hoe kan ik het dashboard demonteren.
  3. Goede avond, Ben op zoek naar een afdekplaat voor derde remlicht voor een z3. Heeft iemand daar een adres voor of een site waar ik de afdek plaat kan bestellen.
  4. Goede avond , Ben op zoek naar antenne rubber z3 voor op het achter spatbord. Kan iemand mij daar een adres voor geven.
  5. Goede avond, Heb iemand enig idee waardoor de zekering van het vergrendelingslot door brand als de z3 stilstaat blijf de zekering heel word er mee gereden brand die door . waar kan ik de module vinden.
  6. Goede avond, Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben wim hilhorst ben in het bezit van een z3 2.8 wide body uit 1997 met velgen van BMW styling 42 breedset. Ik heb hier een vraag over de bedoeling is om het hard van de velg los te halen daar zitten 19 boutjes in en mijn vraag is als ik het hard weer terug plaats hoe moeten de boutjes worden aangetrokken kruislings of gewoon op volgorde en met hoeveel Newton Meters. Mvg W Hilhorst.
  7. Goede avond, Heeft iemand enig idee waardoor de zekering van de vergrendelslot van de portieren elke keer door brand als de bmw stil staat doet de vergrendelslot het wel word er mee gereden brand de zekering door.
  8. Goede avond, Heeft iemand een tekening van de stangen aansluiting op de vergrendelmotor van de kofferbak van de z3 2.8
  9. Goedeavond, Ik heb een vraag over een achterwiellager van een z3 2.8 met hoeveel Newton Meter moet het lager worden aangedraaid.
  10. Wat moet er allemaal gedemonteerd worden om de voorste krukas keering te vervangen en kan dat zonder brug .
  11. wim 2

    auto spuiter

    HALLO, mijn naam is harley ben in bezit van een z3 2.8 wide body ben op zoek naar een goede auto spuiter die vakwerk levert tegen een redelijke prijs een motorkap de voor en achter bumper kan spuiten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.