Ga naar inhoud

Astrid

Member
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0si, Seat Arosa 1.4.
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Goch Duitsland
  • Interesse(s)
    Z4, Techniek, Lezen, Vakantie, Mijn 3 dochters en nog veel meer.

Recente bezoekers van dit profiel

382 profielweergaven

Astrid's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Een heel handig filmpje waarop ook te zien is waar het bij ons waarschijnlijk aan schort. Bedankt Brokkepiloot.
  2. @Sandere39 Het lijkt me best een klusje voor de eerste keer maar ik ga het samen met Leo proberen. Bedankt voor de uitleg. @Maurits Het pinnetje is inderdaad echt in de deur gevallen. Ik heb het zien gebeuren.
  3. Ik opende gisteren mijn deur en zag dat het pinnetje van de deur niet gelijk meebewoog met die van de bijrijdersdeur. Maar ik kon de deur nog wel op afstand openen en sluiten. Bij een tweede poging ( ik had er inmiddels weer een stukje mee gereden) zag ik het pinnetje helemaal in de deur vallen. Ik kan er op het forum niets over vinden. Is er iemand bekend met dit probleem? Weet iemand wat ik er (evt zelf) aan kan doen? Fijne dag! Astrid
  4. Hallo. Helaas heb ik ondanks dat ik veel op dit forum rondgekeken had niet gelezen over de manier die Pixelrichter hanteert. Wij hebben drie weken geleden een Z4 gekocht met niet werkende kap. We hebben daarom flink wat van de prijs af gekregen omdat de vorige eigenaar uitging van de prijzen die BMW hanteert. Het laten vervangen van de pomp heeft ons 845 Euro gekost. Ik heb de oude pomp nog en die ziet er eigenlijk op het oog niet zo slecht uit. Vorige week hebben we in Duitsland een hardtop gekocht en hoorden van de verkoper dat hij zijn pomp bij Pixelrichter zou laten verplaatsen. Nu heb ik nog 2 jaar garantie en twijfel nu of het misschien toch slim is om hem nu hij nog nieuw is te laten verplaatsen. Had ik er maar net iets eerder van gehoord, of nog beter gelezen op dit forum. Als ik de foto's op de website bekijk lijkt het er op dat de pomp eigenlijk altijd nog bruikbaar is. Zo niet is nieuwe een pomp bij Harald dan misschien ook voordeliger? Het kan natuurlijk aan mijn belabberde Duits liggen dat ik dat gemist heb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.