Ga naar inhoud

MOONZZZZ4

Member
  • Items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

MOONZZZZ4 won de laatste dag op 6 november 2017

MOONZZZZ4 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2,5 141kw
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zandvoort

Recente bezoekers van dit profiel

1,146 profielweergaven

MOONZZZZ4's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

16

Reputatie

  1. Man man, wat een heerlijk wagenpark heb je👍 Geweldig topic om te volgen, leuke schrijfstijl ook.
  2. hallo moonzzzz4,

     

    allereerst sorry dat ik zo bij je binnenval,

     

    ik probeer het hier ook nog eens, ik zag dat je bij pixelrichter in duitsland je hydraulische pomp van het dak hebt laten vervangen. deden hun dit zonder de kap eraf te halen/ en wat heeft het je gekost?

     

    groetjes van een trotse z4 2,5i eigenaar....

    1. MOONZZZZ4

      MOONZZZZ4

      Sorry, zie deze nu pas...

       

      kap blijft zitten en in anderhalf uur weer klaar. Wij moesten ook een nieuw pomp. Was alles bij elkaar 650 kwijt (ongeveer, moet factuur nog ergens hebben)

       

       

      gr

      Theo 

  3. Daarin sta je niet alleen. Ik vind zelfs de originele oranje knippers veruit het mooist. Het is alles smaak
  4. Vraagje...Wat bespaar je dan aan arbeidsloon ? Vraag het omdat (oa) PMotorsport nog geen €400 rekent incl montage... Of zijn dan niet dezelfde delen aan de VANOS vernieuwd als in jouw geval?
  5. Hier zie je ze onder onze Z4. Helaas foto op z'n kant, weet niet waarom. Iets met Apple geloof ik....
  6. Mijn Z ligt momenteel uit elkaar voor Major overhaul zoals in mijn topic ook is te zien en de velgen zijn dus redelijkerwijs op korte termijn te demonteren. ik zal morgen foto's maken voor U. Morgen ga ik namelijk weer verder met klussen aan de Z en dan kan dat wel even. Alvast een korte beschrijving: weinig tot geen stoeprandschade echter wel wat afbladderende lak. 100% rond en recht. Ze moeten even naar de spuiter, dat is eigenlijk alles. Over de prijs worden we het vast eens
  7. Mijn set "106" komt zeer binnenkort beschikbaar. Ik ga zelf over op de 18" 224.... Komt van 2003Z4 af. zijn volkomen recht echter moeten naar de spuiter wegens afbladderende stukken lak. Is inderdaad éên van de modellen die optisch groter lijken dan de 17" die ze zijn....
  8. Alles functioniert einwandfrei und schnell. Monique is sehr froh mit dem "Familien Pixel" hat Sie mir mermahls zuvertraut. Jehdes Mahl als Sie offen gefahren ist sagt Sie "Danke Pixel". (Ist kein Witz)
  9. In april en nog op de 17" winterwielen.... Harald und Ehefrau
  10. Me to Harald Wir waren april bei Ihnen mit Z4.
  11. Wat een Z4 snoepwinkel site dat Madeno zeg❤️❤️
  12. Als je naar de site van Pixel gaat zie je dat je eerst een soort van "intake veld" moet invullen. Als jij daar je bevindingen met de lampjes invult krijg je van Harold al snel antwoord of het al dan niet de pomp is? Heb de mijne afgelopen april laten doen en ben zeer tevreden....
  13. 1800 pompen om precies te zijn ik was er 10:00uur s'ochtends samen met 3 andere Z4'en op de berg. 1/4 voor elf wegrijden en verder een heerlijke dag rondgetoerd daar. Heerlijke dag was het.
  14. Heb me er vrij serieus in verdiept weet alleen zo even niet waar het stond. Even Googlen op KW VS AP gaat het wel doen denk ik... overigens hebben ze nog een submerk, DTS genaamd. Is nog goedkoper maar is men niet helemaal zeker van of dit (nog steeds) dezelfde kwaliteit is. Was vroeger wel zo... oa hier... http://www.zroadster.com/forum/index.php?threads/ap-gewindefahrwerk-baugleich-mit-k-w.57310/page-5 maar je even doorzoekt ga je een topic vinden over iemand die proefondervindelijk 2 sets heeft besteld voor dezelfde auto. gelijktijdig pakt hij de twee sets uit en komt dan tot de schokkende conclusie dat slechts verpakking, kleur en stickers anders zijn. zelfs het adres van de fabrikant is op de dozen van beide merken hetzelfde...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.