Ga naar inhoud

Ronald S

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 s Drive28i E89 & Range Rover Evoque
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Antwerp, Belgium
  • Interesse(s)
    sportcars,cabrio's,motorbikes and driving

Recente bezoekers van dit profiel

392 profielweergaven

Ronald S's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Heb zelf nog niet de kans gehad om een rit mee te rijden met de Z4 :-( Maar ik kan het als Vlaming alleen maar toejuichen om ook eens de Nederlanders over de grens te trekken. Ik kijk al uit naar een eerste ontmoeting.
  2. Heeft er iemand ervaring met een sportuitlaat (2x2) onder de Z4 sDrive28i ? Bij Skytune wijzen ze mij op het probleem dat er een pomp in de weg zit alsook de batterij en dat de originele uitlaat al zeer klein is om er een andere in de plaats te hangen.
  3. Inderdaad de korte versie wordt niet af-fabriek geleverd maar is een origineel accessoire van BMW (voor de Z4) welke ik heb gekregen bij de aankoop van de Z4. Vandaar dat ik een vergelijk kon maken. Pfff, wat een uitleg voor zo'n kort stukje....
  4. Heb nu de korte originele antenne op mijn Z4 E89 en merk geen verschil met de originele lange noch met mijn andere wagens. NB ik luister bijna altijd naar de radio en merk wel een verschil tussen een nationale zender of een regionale, maar dat is normaal doordat de laatste een minder sterk signaal uitzendt.
  5. @Eddo, iets te ver uit de richting indien er nadien nog aanpassingen (sound) dienen te gebeuren. @McShine, bedankt voor de tip. heb daar nog positiefs van gehoord. Zal daar mijn oor eens te luisteren leggen.
  6. Ik wens ook te gaan voor een 2x2 uitlaat en zoek daarom een installateur in het Vlaamse landsgedeelte (België) die eenzelfde kwaliteit kan leveren als PM. Iemand suggestie's ?
  7. @Enigma, De typeaanduiding werd bij aankoop reeds weggelaten zo komt de wagen in het Orionsilver meer sereen over maar het hart van de motor blijft even hard kloppen. Ook een voordeel is dat het vuil of restanten van kuisproducten zich niet kunnen ophopen in de randen en kantjes.
  8. bedankt voor de tips . Hierdoor was de aanpassing in 20 minuten gefixt.
  9. Hoi, ik ben nieuw op het forum en heb dus deze samenkomst gemist. Zou wel graag de rit eens rijden, dus als de roadbook mijn weg kan uitkomen dan is hij van harte welkom. Alvast dank. Groetjes Ron (Z4 E89)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.