Ga naar inhoud

Bmw z4 E85

Member
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.2i, bmw X6 & MINI countryman
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zuidholland
  • Interesse(s)
    Bmw

Recente bezoekers van dit profiel

522 profielweergaven

Bmw z4 E85's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Mijn beslissing is genomen, ik neem de 3.0 niet omdat ik te te veel twijfels bij heb. En een auto moet je kopen voor je plezier, zeker een z4 of z3 en als ik dat plezier niet heb bij die auto moet ik naar een andere z zoeken! De verkoper was kortaf en ook dat bevestigde m'n beslissing. En bedankt voor de adviezen!
  2. Ik heb vandaag ook maar is de bmw gebeld en ,er een willekeurige inkoper gesproken, die vond de auto's even veel waard dus de vraag is wil ik een 3.0 met opties en hogere km stand of de huidige 2,2i met lage km stand. Lastig...
  3. Ja dat wel, auto reed prima:)
  4. Autobedrijf Doorten in Pesse
  5. Nu is het wel zo dat het een erkend bedrijf is en ik een goed gevoel bij het bedrijf heb. En dat heb ik niet snel, en als er gebreken zijn dan is de kans dat ze binnen de garantie naar boven komen groot.
  6. Ik moest eigenlijk eerst 1000,- bijbetalen, maar omdat ze een fout hadden gemaakt en op internet een km stand hadden staan van 134000 en het eigenlijk 154000 was, wilden ze mij tegemoetkomen door de 1000,- te laten vallen. Dus ze komen mij daarin tegemoet. En een 3.0 is wel een pluspunt vindt ik, ik denk dat de 3l ook het meeste waard blijft
  7. Bmw z4 E85

    Z4 ruil of niet?

    Graag jullie mening over het volgende; ik ben nu eigenaar van een zwarte e85 z4 2.2i uit 2005 met 58000km, maar geen extra opties. Nu ben ik van de week bij een autobedrijf wezen kijken en daar stond een zwarte z4 3.0i uit 2004 met 154000km, met de opties elektrisch dak, radionavigatie, park distance control, xenon en stoelverwarming. Ook krijgt de auto bij aflevering een grote beurt, een nieuwe APK, een 2de APK na een jaar, en jaar pechhulp en 6 maanden Bovag garantie. Maar nu is de vraag, moet ik deze ruil maken, ik heb er geen kosten aan en ik hoef niks bij te leggen. Maar is de hogere km stand van 96000, al die opties + grotere motor+ service waard. Ik heb namelijk het idee dar de 3.0i meer waard is dan mijn auto, of zie ik dat verkeerd?
  8. En de radio-navigatie dus dat kleine schermpje aan de voorkant van de radio. Is dat wel makkelijk in te bouwen?
  9. Maar mogelijk is het dus gelukkig wel, ik vind het een verrijking voor de auto!
  10. Weet iemand of het mogelijk is om een radio-navigatie in een z4 te zetten en de huidige radio eruit te halen? Ik ben namelijk op kapaza.be de advertentie tegen gekomen met deze naam: (Bmw radio navegatie x3 of z4) en ben van plan de radio navigatie te kopen. Maar is het een kwestie van plug and play of komen er allemaal toestanden bij kijken? Of is het ook mogelijk om achteraf de proffesionele navigatie te plaatsen (klapscherm)?
  11. Ik woon ook in zuid holland, waddinxveen is om de hoek. Is dat veel werk, het programmeren?
  12. Volgens mij hebben ze allemaal in iedergeval klasse 1
  13. Ik heb gekeken, maar een alarmklasse staat niet vermeldt. Maar bij alle BMW met een rood lampje onder de achteruitkijkspiegel hoort deze toch te knipperen, of zou er een zekering kapot zijn?
  14. Het alarmsysteem van m'n z4 werkt niet. Alles gaat wel op slot maar de rode knipper werkt niet en als de kap open is kan je gewoon aan het interieur zitten en aan de deurklink. Wat is hier het probleem en heeft iemand een oplossing? Overigens heb ik alarmklasse 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.