Ga naar inhoud

sietze

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Assen
  • Interesse(s)
    BMW, Z3

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

301 profielweergaven

sietze's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ik heb zelf ook nog een aardige manier gevonden, net iets anders dan in de PDF staat. 1. Hardtop erop 2. Pinnen achter halfslag draaien (dus voor de helft vast) 3. Voorkant hardtop iets omhoog tillen zodat je de schroef er in kunt draaien (dus niet op de hardtop drukken) 4. Vervolgens draai je de schroef verder aan en sluit de hardtop vanzelf 5. De pinnen achter nu helemaal vastzetten Laat de tornado maar komen ;-)
  2. Okay, ik zal es ff flink gaan duwen :-) Thanx, Sietze
  3. Joehoe, voor het eerst de hardtop eraf. Wel wat frisjes maar oke... het rijdt echt super! Nu ik de hardtop er weer heb opgezet viel mij op dat ik de torx schroeven maar kan blijven doordraaien, zie foto. Iemand hier ervaring mee? En kan ik deze 2 schroeven bij BMW (of elders) bestellen? Sietze
  4. Hij is binnen, de BMW Z3 Roadster 2.0 S. Dank voor jullie bijdrage.
  5. Heeft Ruud ook een website, e-mail, telefoonnummer? Een Z3 zal ie vast hebben :-)
  6. Erg bedankt voor jullie reacties, ik heb al meerdere opties bekeken 'in de buurt'. Ik ben erg benieuwd naar dit exemplaar, ook vanwege de hardtop en 'sport' look. En... het blijven vraagprijzen hé :-)
  7. Ja, dat is de juiste Z3. Ik ben benieuwd naar de wegligging aangezien het een verlaagde versie is. Qua bekleding, tja. Daar heb je wel een punt.
  8. Jarenlang gespeurd op internet, vele foto's bekeken, veel verhalen gelezen op bmwzforum.nl en bij elke Z3 die ik langs zag rijden dacht ik; yes, dat wil ik ook... Morgen ga ik kijken in Uden, een BMW Z3 Roadster 2.0 S. Wel een boel km op de teller, maar ach; daar is de auto voor gemaakt :-). Wellicht dat ik morgen een Z3 rijker ben, en kan ik dus ook een foto plaatsen op dit forum.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.