Ga naar inhoud

Z3P

Member
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    530i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Haag

Z3P's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Z3 heel de jaar door op straat parkeren Beste liefhebbers, Binnenkort wil ik mijn motor weg doen voor een Z3 roadster 4 cyl pfl. Heb natuurlijk al wat gegoogled, maar niet echt een antwoord kunnen vinden. Ik hoop dat ik mijn bericht in de juiste sectie type. Ik heb helaas geen garage of carport voor een auto, de Z3 zou dus op straat geparkeerd worden. In hoeverre kan dit een probleem zijn? Is het überhaupt vragen om problemen? Kan de cabriodak hier tegen?
  2. @Bmw-fan mijn eisen zijn airco en stoelverwarming, elec dak en rolbeugels zijn nice to have's @bojan Nee niet gezien, staat te koop? Link? Btw hoor net dat de airco ook is afgevuld, grote kans dat ik morgen richting friesland ga rijden.. Heb al wat gezocht en gelezen maar niet echt antwoord kunnen krijgen; -Is een z3 roadster als daily in te zetten voor heel de jaar dus inclusief winter? Hiervoor alleen tourings, sedans en hatchbacks gereden. Hoeveel windgeruis heb je bijvoorbeeld als je 120km/h/160km/h rijdt? Is dat veel meer dan bij een bmw 3 touring bijvoorbeeld of valt dat reuze mee? Hee zit het met lekkages? Ben van plan om zo tussen de 12-20.000km/per jaar te rijden.
  3. Ben net gebeld door de garage met de mededeling dat de auto klaar is gemaakt en of ik nog langs kom. Auto is gekeurd: -Achterveren zijn vervangen, waren gebroken. Zwakke punt? -Voorschijven zijn vervangen Airco wordt na bezichtiging eerst leeg gemaakt en gevuld met pers oid? Zo komen ze erachter of er iets mee is.. Werd me iig verteld dat ik me geen zorgen hoeft te maken. Wat denken jullie? Zal het de moeite waard zijn om 250km heen, 250km terug te rijden?
  4. ^ Heb ik al contact mee gehad maar hij doet helaas niet aan inruilen, heb geen zin in 2 auto's voor de deur.. Momenteel rijd ik in een E46 330dA, mocht iemand interesse hebben...
  5. Beste heren en dames, Morgen ga ik als ik tijd vrij kan maken (bezig met vebrouwing/verhuizen) kijken naar een Z3 2.8 roadster uit 1997 in de kleur zwart/zwart. Heb alleen wel wat vraagjes.. auto staat namelijk 250km verder op Het gaat om de volgende auto: http://link.marktplaats.nl/m802008447 -Is het een bekende? -Auto is al 6 maanden apk-loos Aha auto is (vandaag) gekeurd, misschien issie verkocht.... -Airco moest waarschijnlijk bijgevuld worden - dat duidt toch op een lek? -Adviespunten? -Inzetbaar als daily? Dus ook in de winter.. Voorstellen heb ik nog niet gedaan, dat zou ik graag willen doen als ik in bezit ben van een ZZZ
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.