Ga naar inhoud

Timan

Member
  • Items

    88
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 Roadster, 2.8, zwart
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Vleuten

Contact Informatie

Timan's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Leuke foto's van een leuke dag!
  2. Ehm.. dat had een edit moeten zijn
  3. Allen bedankt voor de tips en hulp aan mijn demo-Z. Ik zag pas in wat voor slechte staat hij verkeerde toen ik het vergeleek met de rest. Ook dacht ik dat wasstraten met katoenen lappen wel mochten, NIET DUS! Dus..... het was niet alleen de vorige eigenaar die die krassen veroorzaakt heeft, maar ook ik. Gelukkig is het nu al een stuk minder. oh en Tim? De groeten terug!
  4. In mijn eentje en laat ik ook gezellig blijven eten :smart:
  5. Ontopic: Is er nog steeds plek voor zondag?
  6. Ik heb een custom-build sub laten plaatsen tussen de stoelen. Zal zo even fotootje schieten voor je. Prijs viel reuze mee, heb iets van 1500 betaald voor versterker, compo-set (van 600e), de custum-sub en kabels, inbouw etc. Sub was paar honderd euro, inclusief bouw van de klankkast.
  7. Timan

    Srs bodykit

    Ik vind de bodykit eigenlijk ook helemaal niet zo lelijk... Een stuk beter dan wat ze vorig jaar bij DGB hebben geflikt
  8. ik heb gewoon LHD's gekregen. Niet gekeken naar de tekst, maar het licht schijnt aan de rechterkant omhoog, zoals het hoord toch? kwaliteit vind ik ook erg mooi, volgende week Xenon erin en de angeleyes nog even aansluiten
  9. Ze zitten er in! Het is me zowaar zelf gelukt Volgende week komt de Xenon binnen en dan sluit ik ook meteen de angel-eyes aan. Had geen kroonsteentjes en isolatietape meer om ze aan de stadsverlichting te koppelen. Ik houd alleen een stekker 'over'. Ik denk dat dat voor de stadsverlichting in het grote licht is? Iemand een idee?
  10. Voglens mij is het zelfs bij een cabrio aan te raden hem naast of in de buurt van de binnenspiegel te plaatsen. Daar worden ze ook altijd geplaatst bij niet-cabrio auto's en de luchtcirculatie is daar minimaal
  11. Ik heb tussen de stoelen een custom-sub laten bouwen door de jongens van RMR Soundsystems in Soest. Viel qua prijs errug mee. Als ik zo met kap naar beneden naar huis rijd zal ik even een foto maken voor je. Verder heb ik een 'standaard' maar hoog-kwalitatief 13" compo-setje op de originele plek laten inbouwen, met enkel de versterker in de kofferbak.
  12. Timan

    Was jij dat?

    zondag 24 februari kwam ik rond hal 3 op de Zeilstraat in Amsterdam een mooie zwarte Z3 tegen, allebei onze kap open en natuurlijk even zwaaien Iemand van hier?
  13. Timan

    Uitdeukdag

    ik heb ook wel interesse! Er zitten er 3 in de passagiersdeur
  14. Timan

    Was jij dat?

    je stond te flitsen?
  15. laatste update was gister; lampen zijn maandag verstuurd, levertijd 7 tot 10 dagen vanuit Tokyo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.