Ga naar inhoud

RemcoZ4

Member
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z4 E89
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Utrecht
  • Interesse(s)
    Cabrio rijden, Mountainbiken, Squash en lekker eten!

Recente bezoekers van dit profiel

1,007 profielweergaven

RemcoZ4's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Ik zal het proberen. Echter, met dezelfde sleutel werkt het we aan de passagier kant... Dus ik heb weinig hoop maar laat het weten.
  2. Hoi allemaal, Ik heb een E89 Z4 voorzien van deurgrepen met sensoren voor openen en sluiten van de auto zonder sleutel (comfort access). Nu heb ik aan de bestuurderskant dat ik wel kan openen door simpelweg de handgreep te pakken maar de sensor voor sluiten werkt niet meer.... Normaal plaats je je hand onder de rechter kant van de deurgreep en sluit de auto af. Nu gebeurt er helaas niets meer... Volgens mij is het na een wasbeurt mis gegaan. Misschien water bijgekomen? Iemand ervaring met dit probleem? Op naar de BMW dealer en "fingers crossed" voor de kosten?
  3. Geld is overgemaakt. We doen ook graag mee aan diner!
  4. Al veel, veel, veel te lang niets gedaan. Lijkt me leuk om weer keertje mee te rijden. Dus... Als het nog kan, graag 2x. Sowieso lunch, diner laat ik nog weten. Zijn de lunch en diner locaties beschikbaar? Bedankt voor organisatie!
  5. Zet ik er toch stiekem eentje op van mijn Z4 rit door de Alpjes ;)
  6. Ga graag mee. Hele dag met lunch en diner voor 2 personen. Bedankt voor het organiseren!
  7. Willem heeft wel hele grote prijzen geregeld, mijn auto past er 3 keer in ... Startopstelling; Stopje bij de molen; Stopje bij de kartbaan, nat-nat-nat; Filmpje van de zzz(z) vanaf de overkant;
  8. Wat een dag! ANWB service gespeeld voor de ene Z4 terwijl een andere voor je neus er af spint met een teugje overstuur. Maar wel een mooie burn-out vlak voordat het mis ging. Daarnaast een super ervaring om met slicks op een natte baan met een kart rond te rijden. Uiterste beheersing en concentratie vereist. Leuk en nog een fraaie joekel van een bokaal voor de 1e prijs. Oh ja, dat rondje driften op de kartbaan met de Z was ook zeer geslaagd. Tot slot een zerr mooie route en versnaperingen onderweg, helemaal goed! Willem en Anja enorm bedankt voor een onvergetelijke dag!!
  9. Ik heb het overgemaakt. Inclusief lunch en diner. Alleen even zorgen dat ik wakker blijf na diner want ik sta met een verse jetlag uit de VS aan de start
  10. Klopt... Zijn mooie beelden geworden. Ik zal wat in elkaar zetten en op het forum zetten. Huidige formaat met 25 Mb/s is beetje teveel van het goede.
  11. Driez, ik ga graag mee als er nog een plekje over is. Voorlopig 1 persoon.
  12. Geweldig dat we zondag nog een dagje konden meepakken met de ZZZ(Z)'ers in de Eifel. Het was pas m'n tweede ritje maar het heeft nu al een verslavend effect Leuke groep mensen, fraaie route om Cochem en leuke rit naar de Ring. Tot slot nog even een shot adrenaline in een race naar Belgie met Guido. Helemaal top!! Henk en Guido hartelijk dank voor het initiatief, organisatie en de fraaie routes. Onder nog even een snapshot tijdens een korte pauze tijdens de race naar Belgie bij 1 van de fraaie kasteeltjes Tot snel!
  13. Ik heb ook plannen gemaakt om te gaan toeren in de Eiffel maar kan wel zondag een stuk mee rijden. Is dat een optie?
  14. Henk, Enig idee wanneer de definitieve lijst met deelnemers bekend wordt? Laat minute duur hotel boeken lijkt me niet alles namelijk...
  15. Is er nog plekje open voor deze rit? Geen Alpen dit jaar maar stukje Moeselen heb ik wel zin in.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.