Ga naar inhoud

Ben

Member
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Nissan Juke
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Maldegem, België
  • Interesse(s)
    Zzz...

Ben's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

-1

Reputatie

  1. De wagen van Eddo spreekt mij zeker aan, de kleur vind ik super, alleen heb ik ook een budget (zo'n 7500 euro). Ook de kilometerstand van die van Eddo schrikt mij wel wat af (al is dat inderdaad relatief). Ik zoek een Z3 voor dagelijks gebruik. Het zou mijn enige wagen zijn, en ik hoop er toch zeker nog een 6 tot 8 jaar mee te rijden. Gemiddeld doe ik amper 12500 km per jaar, doordat ik op nog geen 10 km van mijn werk woon en we in het weekend vaak met de auto van mijn vriendin op pad zijn. Ook het feit dat het "maar" een 1.9 is, is geen pluspunt. Het hoeft zeker geen racewagen te zijn, maar een 6 cylinder 2.0 of 2.2 heeft toch net dat tikkeltje meer.
  2. Nu begrijp ik waarom... Groot gelijk had je!
  3. Even een korte update... Ben deze wagen vandaag gaan proefrijden. Op internet en het officiële verkoopblaadje stond hij met 87000 km op de teller. Ik start de wagen, eerste wat me opvalt bij kilometerstand op teller: 185500 km ... Toen wist ik al: dit wordt niks! Niks gezegd en dan toch een lekker ritje gemaakt. Wagen stond al bij al in degelijke staat (zeker niet top echter). Optrekken vond ik bijvoorbeeld erg matig, of mag ik niet te veel verwachten van een 1.9 140 pk ? Bij terugkomst gemeld aan de verkoper dat er een "klein" probleempje was met de kilometerstand. Volgens hem was er een foutje gebeurd bij het maken van de advertentie. Mja, vreemd foutje dan toch...
  4. Is zeker een leuke wagen en 5 jaar jonger is niet mis, maar heeft dan weer wel 50000 km meer op de teller staan. Iemand hier die toevallig de zaak Gerards Auto's kent?
  5. Die van jou is moderner denk ik, heeft die chromeafwerking. :-) Zaterdag proefrit, iemand tips waar je dan best op kunt letten? Voor zover je een auto kunt beoordelen op zo'n kort rit...
  6. Mja dat bieden klopt niet echt hoor, meeneemprijs was 6350 euro, zonder APK en afleverbeurt dan. Met beide erbij was het 7000 euro. Ben de wagen vorig weekend gaan bekijken, dit weekend ga ik terug voor een proefrit. Volgens mij zag alles er prima uit, maar ik ben helaas geen kenner... Op de site van rdw zag ik echter dat de wagen al 4 eigenaars heeft gehad, wil dat iets zeggen of hoef ik daar niet meteen iets verkeerds achter te zoeken?
  7. Hallo iedereen Als echte autoliefhebber hou ik dit forum al een hele poos in de gaten, en ik moet zeggen jullie werken aanstekelijk: ik heb dan ook besloten over te gaan tot de aankoop van een Z3... Daarbij is mijn oog gevallen op dit exemplaar: http://www.gerardsautos.nl/?page=aanbod&subpage=occasion&occ_ID=292 Mijn vragen zijn nu: kent iemand toevallig deze wagen? En wat denken jullie hiervan? Alvast bedankt voor de reacties!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.