Ga naar inhoud

Yorsenik

Member
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    bmw Z3 2.8
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    oosterhout

Recente bezoekers van dit profiel

351 profielweergaven

Yorsenik's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Yorsenik

    lekkage ?

    Oja dat is idd niet zo netjes van mij, foei foei.... Het plastic folie of hoe het ook heet achter het deurpaneel is waarschijnlijk ietsje te vaak los geweest waardoor het water niet onder de deur maar langs de deur naar buiten ging.
  2. Yorsenik

    lekkage ?

    ow sorry meneer corvH maar als ik op je eerste link klik kwam ik hier terecht dus dacht aan een flauwe grap. Maar heb inmiddels al ontdekt hoe het komt.
  3. Yorsenik

    lekkage ?

    haha wat grappig opa corvH kijk ruud_19 ,teminste normaal antwoord thanks.
  4. Yorsenik

    lekkage ?

    ja klopt, een wereld naar een lekkage die ik niet zoek..
  5. Yorsenik

    lekkage ?

    Hey heb een lekkage bestuurderskant. Na lang zoeken heb ik gevonden dat het water over het deurrubber naar binnen loopt ??? Wie iemand hoe ik dat kan verhelpen en hoe het daar komt ?
  6. Hoofdzakelijk voor de steenslag op de motorkap en achterspatborden en als ik dan de deuren niet mee laat spuiten zie je volgen mij gelijk het verschil bij een auto uit 97. En de swirls op mijn auto zijn nogal erg, niet alleen van boven naar benden maar ook nog eens van links naar rechts. En ach ja deuren spuiten kost 250, vind het wel meevallen.
  7. Heb ook steenslag op de achter spatborden, lijkt me dan toch beter om de deuren meteen mee te nemen of heb ik het mis.
  8. Hey ja heb ik ook gevonden op internet, heb hem net een mailtje gestuurd
  9. Op de bumpers na, dat heb jij goed gezien zeg knap Enne een gans is toch familie van een eend ?
  10. Yorsenik

    goed spuit adresje

    Weet iemand een niet al te dure adres omg Breda waar ik mijn z3 kan laten spuiten ivm steenslag en swirls. Het gaat dan om de motorkap, 2 schermpjes voor de deuren, achterwielkasten, achterklep en de deuren. En wat zou zoiets eigenlijk ongeveer moeten kosten, iemand enig idee.
  11. Stelsleutel van een schroefset misschien, of bij de motorzaak om de schokdempers te verstellen.
  12. En wat kun je afstellen met die sleutel ? Ik zit te kijken waar maar weet niet wat je kunt draaien oid. Ik had mijn raam afgesteld.
  13. Ze zitten erop styling 107 Morgen 20mm spacers voor de looks.
  14. Hallo passen 255-18 8,5j et50 velgen achteop een z3 2.8 of moeten er spacers achter. Zijn z4 velgen, voor is 225-18 et47. Ik kan alleen iets vinden van de laagste et waarde. En kan eigenlijk maar 1 foto vinden van blauwe z3 met z4 velgen en meer niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.