Ga naar inhoud

Chucker

Member
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    m roadster
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amsterdam

Chucker's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

0

Reputatie

  1. Setje is verkocht mag een slotje op bedankt!
  2. Middendemper voor fellere gasresponse en mooier geluid. Zie: http://link.marktplaats.nl/658612512
  3. Z3M roadster verkocht setje AC snitzers type 2 te koop. zie MP: http://link.marktplaats.nl/658601540
  4. Hoi Martijn en Marieke, Van harte gefeliciteerd!! Geniet ervan ze groeien als kool. We hebben er nu ook eentje en ze is al vier maanden oud. Hoop dat het 's nacht beter gaat dan bij ons grt Chuck
  5. Hoi Emanuel en Reggie allebei gefeliciteerd!! Weer een tijdje geleden zeg...heb het niet zo gevolgd op het forum. Wij zaten ook niet still haha Wat leuk we krijgen ook een prinsesje. In welke week zitten je Reggie, Bona zit nu in week 25. Wat toevallig. Cheers Chuck en Bona.
  6. Hoi voor xenon moet je bij Roodkapje alias Ruud zijn van het forum. Ben nog steeds blij dat ik xenon 2 jaar geleden heb aangeschaft vooral 's nachts zie je dat xenon veel meer lichtopbrengst heeft dan standaard dimlichten. Groeten C.
  7. Hey Frank, Ja ik mag hier nog posten hoor ik heb de groene Zed nog. :D Ik heb een andere voor trackdays erbij een e30m3 die heeft verstelbare camberplaten vooraan. "'Waarom meer camber voor? Gewoon omdat ik de voorkant nog wat scherper wil hebben, er valt m.i. nog wel iets te verbeteren met iets meer negatief camber. ' Misschien een setje camberplaten voor?
  8. Ben ook benieuwd waarom je meer camber wilt.
  9. Emanuel, Reggie en family, Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst de komende tijd. Chuck & Bona
  10. Ja morgenvroeg 10 uur aanwezig. http://www.tourenwagen-revival.de/index.ph...=30〈=en Ga nog even een paar uurtjes dutten........damn wat gaaf kan niet slapen. Morgenvroeg met de Z3 naar de ring.
  11. Chucker

    Per Knudsen

    Sorry mannen gaat het niet halen moet s' middags weer werken. Ander keertje veel plezier. Grt C.
  12. Man o man those where the days, johnny cecotto en roberto ravaglia in de M3 's. Greetz! Gman
  13. Ja dat waren de tijden, was vroeger altijd gekluisterd aan de buis. Herhaling: http://www.youtube.com/watch?v=WDsgLiVgOls Man o man those where the days, johnny cecotto en roberto ravaglia in de M3 's. Ik hoop wel dat er TWEE kuipjes in komen ,dan kan ik ajb een keertje mee?!! Greetz! Gman
  14. Hoi Jochem, je bent ook bestmet met het ring(virus) zie ik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.