Ga naar inhoud

Z3emmer

Member
  • Items

    246
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 M Roadster
  • Geslacht
    Male
  • Interesse(s)
    Z3 M Roadster

Recente bezoekers van dit profiel

1,403 profielweergaven

Z3emmer's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

0

Reputatie

  1. Gereserveerd tot volgende week. Thnx 2 z3forum!
  2. "bieden vanaf" betekent nog niet dat dat automatisch ook de minimumprijs is en vraagprijs impliceert dat deze naar beneden kan. Dus waar ben je dan beter af??? @Sjonnie: Klopt! Wie echt interesse heeft en mij een bericht stuurt, komt er snel genoeg achter. @Mus: bedankt voor de tip! Een forumlid laat het morgen weten, maar als dat niets wordt zet ik ze daar neer.
  3. Wat is er niet duidelijk dan? Op MP staat bieden vanaf €1000 en hier staat toch duidelijk VRAAGprijs?
  4. Ik kwam vorige week de velgen weer tegen; iemand hier interesse? Ze zaten op mijn Z3M met gecentreerde spacers achter. Mogelijk dat ze zonder spacers ook op andere modellen passen! ET38 voor en ET19 achter (zonder spacers). Nieuwe vraagprijs: € 1250 voor de complete set!
  5. De tassenset is ook verkocht, nu alleen nog twee mooie velgensets over: 1 x mooiste 17" winterset 1 x mooiste 19" zomerset WIE MAAKT MIJ LOS?
  6. Voor 8,5J x 19 ET 38 Achter 10J x 19 ET 15 De achtervelgen waren met 15mm spacers op mijn M gemonteerd.
  7. De kofferset is er nog en alles is te bekijken/op te halen in regio Nijmegen. Velgen gaan zonder aanpassen van de wielkasten idd alleen passen op een
  8. Voorlopig niet meer, maar zeg nooit nooit, want ik heb er wel heel veel plezier mee en aan beleefd!
  9. Volgens mij geen bekende van het forum, maar wat niet is kan altijd nog komen. Het is iig ook een liefhebber!
  10. Dank je Z CSI! HIER is mijn garage opruiming te vinden.
  11. Uit eerdere advertentie en nog steeds aanwezig, 19" Hamann PG3 velgenset voorzien van Continental Sport Contact banden met meer dan voldoende profiel in de maten: 235/35 ZR 19 (Jazeker Z index!!) 265/30 ZR 19 (Jazeker Z index!!)
  12. Z3emmer

    Bedankje Z3forum

    Vier jaar lang, waarvan de eerste drie zeer intensief, heb ik hier rondgezworven en heel veel informatie opgezogen. Af en toe een zinvolle bijdrage geprobeerd te plaatsen, maar meer genoten van de bijdrages van anderen. Nu ik de verkocht heb, is de noodzaak om te lezen voorlopig verdwenen en wil ik iedereen bedanken die dit forum maakt tot wat het is! :lachen: Rest mij nu nog mijn garage op te ruimen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.