Ga naar inhoud

jackie_p

Member
  • Items

    148
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

jackie_p won de laatste dag op 11 september 2016

jackie_p had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    buurt Venlo
  • Interesse(s)
    divers

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,349 profielweergaven

jackie_p's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

12

Reputatie

  1. Jammer genoeg heb ik me af moeten melden voor dit jaar. Hopelijk in 2018 weer aan de start. P.s. Ze kunnen nog wel enige mooie Zzz(z) laten starten ( vlg Hub, de organisator) Veel fun in Kerkrade, voor het Goeie Doel !!!!!!!!!
  2. prachtig weertje, goede organisatie met een pracht route en een big smile naast me. Daar doe het toch zeker voor. Tot in 2017 allen in KIRCHRAOJ !!!!!!
  3. Verheug me er op!! Een big-smile van de medepassagier. Zijn soms de kleine dingen die het rijden van een ZZZ ook nog eens anders aangenaam maken. Ride4funners treffen het wel met het weer, zonnig en ca 25 graden. Petje op en genieten. p.s. 5 cars op parking het Anker. Mooi toch.
  4. Hallo Pim, Zoals afgelopen jaren stel ik voor. Tankstation / parking 't Anker aan de A2. Verzamelen ca 8.45 uur Effe tijd voor sanitaire stop/koffie/ bijkletsen. vertrek naar Kerkrade 9.00 u. greetzzz Jac
  5. Veel mooie bochten met een prachtig zonnetje er boven wens ik jullie allen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Roger en Jacqueline, succes met de grote caravaan !!!!!!!!!!
  6. Kan met de Pasen niet deelnemen aan de rit. Gezellige en mooie dag allen!!!!!!!!!!
  7. jackie_p

    Onze jarigen

    Roger, van Harte en nog vele "Open Jaartjes"
  8. jackie_p

    Onze jarigen

    Henk, Proficiat met je verjaardag en nog velen!!!!!!!!!!!
  9. Zijn er nog meer die aan willen sluiten???
  10. Parking "het Anker" zoals vorige jaar?? 9.30 uur voor koffie en en voor Pim bandenschoppen. Rechtzeitig om op tijd in Kerkrade te zijn. Wie sluit aan???? gr Jacky_P
  11. Roger en Jacqueline bedankt voor de organisatie. Volgers, het was mooi met jullie in de Kurven. Prima groep. Hopelijk een vervolg voor volgend jaar. Wordt dan vlg mij dan Limbo 10. gr Jac
  12. Roger, Geld is onderwegggggggggggggg Hoop op goed weertje morgen, vlg berichten 22C en zzzonnetje gr Jacky_P
  13. Nou Roger, Wie er rijdt is nog niet duidelijk, alleen duidelijk dat we met de 3.0 l komen. Geef ons maar goede-door-rijders, groep van vorig jaar was prima. Dus dit kaliber ligt ons wel. greetzzz
  14. Hoi Roger, Zet me ook ook de startlijst. Mee-rijder is Ralf. Als je nog een Gruppen-Fuehrer nodig hebt, willen we wel een groep door de Eifel leiden. wordt dus 2-y-n. Er is beter weer op komst !!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.