Ga naar inhoud

The Bob

Member
  • Items

    903
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    _
  • Geslacht
    Not Telling
  • Locatie
    _

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,684 profielweergaven

The Bob's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

1

Reputatie

  1. Maar.... de CI+ module i.c.m. Ziggo en i.c.m. een Samsung LED TV is nog niet 100% stabiel (wellicht geldt dat ook voor andere combi's). Dat wil zeggen: af en toe (soms 1 a 2 keer per uur, soms uren lang niet) valt het signaal even weg, krijg je de melding "gecodeerd signaal" en na enkele seconden gaat alles gewoon weer vrolijk verder. Kinderziekte denk ik. Veel mensen posten erover op internet. Ik denk (en hoop ) nog een paar firmware versies verder en dan zal 't wel opgelost zijn. edit: bij een TV van ca. 2 jaar oud denk ik niet dat je een CI+ module kunt installeren. Dat is volgens mij nog veel nieuwer.
  2. The Bob

    Was jij dat?

    Blijft lastig, goed quoten
  3. Azijn lijkt mij ook niet zo'n beste optie inderdaad, maar misschien heb ik het mis. Hoe dan ook: ik gebruik een water magnet droogdoek en was de auto eveneens niet in de volle zon. Behalve dat het water dan te snel verdampt lijkt het me ook niet heel goed voor je auto als deze heel heet is geworden van de zon om er dan de tuinslang met koud water op te zetten :D
  4. Gefeliciteerd en veel geluk!
  5. Nope. Maar er staat duidelijk: complimenten en niet opmerkingen. Er zijn ook mensen die me gezegd hebben dit teveel van 't goede te vinden, ook al is 't onder een 2.8. We zijn aardig in staat om het onderscheid te maken tussen deze reacties. :lachen:
  6. He? wat zeg je? (flauw, ik weet 't) Op een 6 cilinder vind ik 't lekker klinken, maar je moet wel van een beetje kabaal houden. Als Roodkapje al aangeeft dat het op een 4 cilinder nog heftiger klinkt, dan kan ik me voorstellen dat het je niet gaat bevallen. Wellicht kun je iemand vinden die deze config heeft en even luisteren voordat je een beslissing neemt.
  7. Organisatie: bedankt!! Was een mooie route (in ieder geval de delen die we goed hebben kunnen vinden :huh:) en we hadden d'r goed weer bij!
  8. Je kunt de route converteren met Tyre (= gratis)
  9. Was een top dag!! Mooie rit, goed gezelschap! Organisatie: Bedankt! ;)
  10. Ben benieuwd of het kwartje wil vallen MdV, maar ik vrees het ergste.
  11. Staat paar posts hoger: 950,- totaal incl. btw. en 60,- per stoel voor de ellendesteun :D
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.