Ga naar inhoud

Queen

Member
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 1.9 CH71 Cosmoszwart '97
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Veluwe
  • Interesse(s)
    Alles te weten over Z3 . Sinds een paar weken staat Z3 naast mijn huis en ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn zwarte bolide. Hard top eraf en genieten! En nu 3 jaar later werp ik mijn zzz nog steeds een handkusje toe als ik langs hem loop. Ik ben nog steeds verliefd op mijn zzz!!!

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

900 profielweergaven

Queen's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Ja verdrietig hoor. Maar 1 voordeel hij lijkt nu wel heel erg op een z4
  2. Queen

    help

    Een OPTIE is rechtdoor blijven rijden Kan ook zijn dat je de spatbordjes raakt met te veel naar links of rechts sturen ;) Die BMW Z lui hier zijn er bijzonder op gesteld dat je je eerst helemaal voorsteld (willen alles weten) met foto's en al!!! Dan reageren ze ook heel anders op je vragen denk ik, weet ik niet zeker hoor maar je kunt het proberen.
  3. Queen

    Op glad ijs

    HEEL APART !!! (heb ik ergens eerder gehoord? ) Maar niet mijn smaak, ik streef ernaar mijn zzz zo origineel (factory) mogelijk te houden. No pimping for my baby.
  4. AUWWW wat is het hier leuk!!! Wat een humor zonde dat ik zo lang weg was!!! Maar ik ben er weer helemaal! Wat een geestige lui zitten hier echt geweldig!!! En ook zoveel lui online super!!!
  5. dat is een waarheid als een ... verhip wat was het ook weer ( een os een rund een koe een kalf)
  6. Jorgen Rob , Pitbullpoedel en Queen hebben genoten top was het alle lof !!!!!!!! l
  7. Hoe bedoelde U dat meneer Rob misbruiken???????? Pipper en Queen. Pipper is een pitbul.
  8. JA Leuk Apeldoorn is home voor ZZZcosmos pipper de navigator(hond) en Queen. Jorgen ik wil wel helpen. Ken de omgeving op mijn duimpje. Ik weet ook een heel stel horeca gelegenheden waar het goed toeven is met grote parkeerplaatsen. Die ook nog langs mooie wegen liggen. ZZZgroet Queen.
  9. een Shooting Break is een rijtuig van plus minus 1880 werd o.a. in Engeland gemaakt, is een sport rijtuig meestal getrokken door 2 of 4 paarden. Een super koets om op wild te jagen. Regelmatig stap ik uit mijn 140 PK Z3 !.9 over naar mijn 1 PK voor de koets. Sturen allebei heerlijk! Binnenkort foto's van beide en dan zal ik me ook netjes voorstellen. Queen Z3 Cosmoszw. Sinds kort de overgelukkige eigenaar.
  10. Leuk dat je dat even mailde Queen ZZZ1.9 member
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.