Ga naar inhoud

bouwer

Member
  • Items

    41
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.8 aut4 roadster 1998
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Friesland

bouwer's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. bouwer

    Carver One

    Ze zijn ook bezig op de carver een gyrocopter te bouwen zodat je er ook mee kan vliegen. Kijk maar eens op www.pal-v.com dan zie je het voorbeeld. Dit schijnt wel realistisch te zijn de politie heeft al twee in optie genomen Gr F.bouwer
  2. Ik vind het net een strijkijzer Daar wil je toch niet mee aankomen op een zzz(z) meeting ;)
  3. Ik had precies hetzelfde probleem. Maar Ductape is wel erg dik. Bij mij kon ik de klep niet eens meer bedienen. Ik heb nu isolatie tape in het gaatje geplakt. Daarna keurig restanten weg gesneden. Werkt nu bij precies strak genoeg om de bediening nog enigzins acceptabel te houden. ;) Groeten
  4. Ziet er aardig uit maar controleer even of op ieder formaat alles te zien is. Bij mij valt REEUWIJK weg op de hoofdpagina. Gebruik verder aub overal dezelfde kleurstelling. Maakt het allemaal wat rustiger. Dit is natuurlijk wel bedoelt als opbouwende kritiek :sleepy:
  5. bouwer

    INTERIEUR

    Is deze ZZZ misschien mee geweest naar de dag van de roodharigen
  6. Huub ik heb diep respect wat jullie met de QP en die tent doen. Groeten Freerk
  7. Deze ziet er inderdaad veel gelikter uit als de Hartge. Bovendien is hij veel goedkoper en ook nog een roadster. Dan is de keus niet zo moeilijk volgens mij.
  8. Ook van deze kant (net over de grens) een compliment voor de gekozen route. Ik dacht dat ik in deze buurt toch het meeste al wel gezien had, maar nee dus. Perfect geregelde rit met geweldige stopplaatsen. Jane en Sijtse nogmaals bedankt
  9. Daar zou ik wel even naar kijken of naar laten kijken. Daar horen beslist geen druppels met dikke olie uit te komen.
  10. bouwer

    Vakantie !

    Welkom back Marvin En zo te horen een goede vakantie gehad
  11. Een parker vast zetten in de vloerbedekking????? Dat lijkt mij niet erg vast zitten. Zeker niet als daar een brandblusser aan vast moet worden gemaakt. Deze ligt volgens mij zo weer los. Volgens mij moet je iets verder boren en dan het geheel aan het staal vast zetten. wat PVR schreef kan ik me volledig bij aansluiten. Dan is het netjes afgewerkt.
  12. Ik heb net een weekje vakantie gehad in Engeland (net niet verzopen) en wat je daar het meeste rond ziet rijden is pre-facelift. Dus die zijn ouder dan 7 jaar. Dit moet dus wel een oude lijst zijn. Er rijden er trouwens wel veel rond in het gebied rond het lake district. Zeker per dag een stuk of twintig gezien. Wat me verder opviel is dat er geen een met witte knipper lichten rond rijdt. Mag dit niet in Engeland?
  13. Ik ben bij Dparts wezen kijken. Alle wagens die op de site staan (ZZZ) bestaan al niet meer. Er zijn van deze auto's nog wel enkele onderdelen te koop. Ik ging er heen voor rolbeugels. Maar helaas waren die dus al weg. Dus je kan het beste hun site in de gaten houden en kijken wat er nieuw binnen komt. En dan even bellen. Groeten
  14. Ik ben er wel even geweest, maar dat was ook wel de laatste keer. Zeer hoog Johnie gehalte moet ik zeggen. Weinig te koop en weinig te zien. Dus wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.