Ga naar inhoud

M3tje

Member
  • Items

    1,064
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

M3tje won de laatste dag op 23 februari 2015

M3tje had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    E92 M3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Hellevoetsluis
  • Interesse(s)
    Bmw, vaak knallen

Recente bezoekers van dit profiel

1,141 profielweergaven

M3tje's prestaties

3.0 member

3.0 member (6/12)

46

Reputatie

  1. M3tje

    "BMW Z Challenge"

    Leuk intiatief, en goed te doen lijkt me, als er ook niet Ztjes mee mogen rijden zou ik meedoen
  2. M3tje

    BMW in het nieuws

    Voorlopig nog even door met de E89! http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/bmw/23782437/__Huidige_BMW_Z4_moet_tien_jaar_mee__.html
  3. Nou half, ik bedoel een auto met een onderhoudsverleden bij een bmw dealer, een nederlands geleverde auto zodat je dit ook na kunt gaan.dit dan meer voor de km stand. En als laatste geen auto met 9 eigenaren in 3 jaar( die heb ik ook gezien).of een auto van zes jaar oud met 31000 km op de klok en versleten gordels enz.
  4. Nou, compressor weet ik niet maar.een carbon air intake.en een eissemann uitlaat om mee te beginnen, hij moet wel een bruut geluid maken. Qua vermogen is 450 pk denk ik wel genoeg??( voor nu)haha
  5. Klopt helemaal, die DCT automaat is op zich prima maar in combinatie met de cabrio(+ 300 kilo) voelde het aan als een 7 serie zonder stuurbekrachtiging. Ik denk dat de DCT in een gewone coupe ook wel oke zou zijn, maar die heb ik niet gevonden. Ik wilde graag een nederlands geleverde auto en die zijn er al bijna niet. Dus toen ik een onverpeste met volledige historie vond was ik meteen verkocht. En met een handbak wordt tunen ook weer wat makkelijk( ervaring uit het verleden).
  6. Nee guido, dat zijn er niet veel, ik heb ook de automaatbak geprobeerd, dat was wel een cabrio, en dat vond ik een stuk minder. Dit exemplaar was een nederlands geleverde m3 met handbak, het reed zo super dat ik terstond ja heb gezegd..
  7. Thx rob, forum ken ik, ik zie op bimmerfest wel waar de meeste beweging zit,andere fora zijn niet zo heel actief. Blijf hier dus ook maar wat rondneuzen.
  8. De zoektocht is ten einde, ik heb iets gevonden maar het wordt geen Z maar een M 3, handgeschakeld, vandaag proefgereden en gelijk verkocht, de 420 pk waren zo lekker dat ik opeens ja heb gezegd. z-tje ingeruild, vandeweek ophalen.
  9. M3tje

    BMW in het nieuws

    Als er nog mensen zich geroepen voelen wat bij te dragen aan de groei van BMW! Dit is je kans!!! http://www.telegraaf.nl/buitenland/23745452/__BMW_zoekt_personeel__.html
  10. M3tje

    Topsnelheid

    278 op de gps, kijk dat gaat ergens over!
  11. Oke, dan staan de koppen weer een kant op!!!
  12. Nick, ik zou er mee op bimmerfest gaan staan, daar komen mensen die liefhebberprijzen willen betalen. Vorige keer likten ze de Qp van raoul ook al bijna af.
  13. Het is waar als je zegt dat de bulk van de verkoop de kleinere modellen zijn( of de bijtellingsvriendelijke). Die zorgen voor de nodige omzet. Maar M versies geen echte bmw's,? Nee dat zie ik toch anders, het zijn juist echte BMW's waar net even meer aandacht aan is gegeven.
  14. Als je een zakelijke overweging maakt horen daar eigenlijk geen 18 inch velgen bij, maar je hebt wel gelijk dat er voor een zakelijke aanschaf andere regels gelden, Klanten waarderen een Z4 of ander aansprekend model meestal niet zo, dus kies je mede uit praktische overweging een auto die niet boven het "maaiveld" uitsteekt. Ik denk ook dat een(grand) tourer best in een zakelijk profiel kan passen, alleen kies je daar voor uit zakelijke overwegingen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.