Ga naar inhoud

twee_punt_drie

Member
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3, 2.3
  • Locatie
    Groot Rotterdam

twee_punt_drie's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. Afgelopen zomer in Spanje getoerd met de Z3. Vooral in Noord-Spanje. In 3 weken tijd slechts 1 andere Z3 tegen gekomen. Dat vond ik wel raar. Je zou toch denken dat er daar meer rond zouden rijden. Maar ach, het zorgt ook voor meer bekijks als ze er dan een zien.
  2. He top! Was al een tijdje op zoek naar zoiets bij de betere boekhandel. Ik doe dus ook mee!
  3. Ja Ruud, dat had ik ook bedacht. Maar bij het bellen zeiden ze dat het rekje van de MX-5 maar 15 kilo kon dragen. Heeft iemand hier verder ervaring mee?
  4. Drie weken geleden hebben we bij Cabrio Care in Naarden een bagagerek voor onze Z3 besteld. Zou vandaag binnen zijn. Gebeld, maar blijkt niet geleverd en dus hebben we nu geen bagagerek, terwijl we maandag richting Zuid-Europa willen vertrekken. Wie heeft een bagagerek te koop, te huur of kan 'em gewoon 3 weken missen? We zouden het zeer op prijs stellen. Het gaat om het bagagerek dat je moet klemmen en het is voor een versie 2000 of later. Of misschien weet iemand een adres waar ze op voorraad wel te koop zijn? Bedankt voor jullie reacties! Erik
  5. Vanavond vlakbij Den Haag een explosie aan prachtige Z3's. Op fly-over Rijswijk/Den Haag een (open) lichtblauwe die richting Leiden reed en daarna op de terugweg een zwarte Z3 (dicht!!!???) die over A13 afsloeg bij Delft. Mooie wagens als je ze zo ziet rijden.
  6. Ik bedoel als het zo een als deze: Dan ben ik zeer geinteresseerd!
  7. Misschien kun je een foto plaatsen van je stuur. Ik ben op zoek naar houtelementen in mijn stuur en heb er misschien belangstelling voor.
  8. Gisteren in de buurt van Lisse en omhoog (langs de bollenvelden) ook geen Z3 of Z4 gezien. Misschien zit met Pasen iedereen lekker bij familie. Maar het blijft mooi weer. Ik vind het wel wat hebben: Net als op het water, toch een beetje onder elkaar.
  9. En dan de kieuwen gewoon weer in de originele kleur!
  10. Het is wel echt terug naar toen. De voorloper van ons aller Z3 had ook chromen kieuwen:
  11. Die groene Roadster op de Algerabrug zouden wij wel eens geweest kunnen zijn (maar volgens mij was het later rond half vier). Op weg naar de pont in Krimpen aan de Lek, toerend langs Kinderdijk door de polder richting Gorinchem. Leuke tocht trouwens. Kwam daar op de weg naar Bleskensgraaf nog 2 roadsters tegen. Een grijze en een donkere. Gespot en
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.