Ga naar inhoud

Ron79

Member
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ron79's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

0

Reputatie

  1. de achterzijkant wordt ook meegenomen, de spuiter zegt dat dit voldoende is. mij benieuwen.
  2. 30 juli wordt het gefikst, laten we hopen dat je er straks niets meer van ziet, zaterdag eerst even met vakantie en dan zien we wel verder
  3. ziet er netjes uit. wat brengt het? en ik neem aan dat de auto ook opnieuw gemapped moet worden hiervoor?
  4. Ik ga het ook op eigen kosten laten spuiten. anders kost het uiteindelijk alleen maar meer geld.
  5. waarborgfonds doet ook niets als de schade is veroorzaakt door vandalisme, wat dus in dit geval zo is. ja dit is me nog nooit gebeurd, maar zo zie je maar dat er een eikel op deze aarde staat die tot zoiets in staat is...
  6. Ik kom uit amsterdam, dus is redelijk in de buurt. als je me het adres / telefoonnummer kan geven graag. grt,
  7. Ik kwam vanochtend bij mijn auto, en werd vriendelijk verrast door een mooie kras van ongeveer 40cm op de passagiersdeur. blijkbaar is er iemand uitgeschoten met zijn sleutel is er toevallig iemand hier die een adres heeft om deze kras te laten verwijderen, ik kan er met mijn nagel in blijven hangen dus hij is redelijk diep. ik denk dat de deur opnieuw gespoten moet worden, dus als er iemand een adresje heeft graag.
  8. oud : Honda XL500 1982 heden : Kawasaki KR1-S 250cc 2takt 1992
  9. vroeger had ik ook van dit soort autotjes. als je zo een autotje onder de warme kraan hield veranderde hij van kleur
  10. als de pb's wel zijn aangekomen, dan zit Ruud zijn pb pox nu vol
  11. pb van Marvin heb ik wel ontvangen, heb ook wat teruggestuurd, en uiteraard verzond hij dat bericht zonder problemen. maarrrr ik heb zelf namelijk gehad in het begin dat ik alle berichten 2 tot 4x ontving. dus ik weet zeker dat dit een probleem is wat bij nog meer mensen speelt.
  12. Hallo, ik heb een klein probleempje, ik kan geen berichten meer versturen via pb. als ik op verzenden druk krijg ik de pagina kan niet worden weergegeven. beetje irritant want ik wilde ruud ff een pb sturen over een hardtop
  13. Ron79

    Z3 M uitlaat

    ik rij niet elke dag, af en toe in het weekend..... maar wat ik absoluut NIET wil is ook maar 1 pk inleveren. ik heb geen M gekocht om vervolgens pk's te verliezen omdat er een ander uitlaatje opmoet klikt een beetje stom maar zo denk ik er wel over. Dus het vermogen moet gelijk blijven of stijgen, mijn auto is volgens mij al opnieuw afgesteld met een andere inlaat bij DBM, misschien dat dit ook helpt met de keuze. vooralsnog lijkt het erop dat ik voor supersprint ga, heeft gewoon (meer) de orginele look.
  14. Ron79

    Z3 M uitlaat

    Hallo allemaal, Heel stiekem zit ik er toch aan te denken om andere einddempers op mijn z3 te zetten. Ik wil absoluut de orginele look behouden, maar gewoon ff wat meer geluid. wat is dan de betere keus, supersprint of eisenmann? ik heb de zoekfunctie al gebruikt maar daar kom ik verschillende dingen tegen, oa. dat je vermogen gaat inleveren. maar dat supersprint weer meer vermogen levert. hoe zit dat?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.