Ga naar inhoud

Was jij dat?


Ivo

Aanbevolen berichten

Er rijden erg veel zts in dordrecht maar zins kort zie ik steeds een hele mooie

zwart M :wave: in het centrum voorbij schieten is deze bekend op ons forum?

ik heb zoooo de neiging om een visitekaartje van ons forum op zijn vooruit te plakken, om zich aan te melden. dat heb ik trouwens bij elke Z die ik zie,hoe meer zters hoe meer vreugd! :thumbup:

Nu ga effe een lekker stukje touren met open dakkie want het is heerlijk z3weer!

Link naar reactie
Er rijden erg veel zts in dordrecht maar zins kort zie ik steeds een hele mooie ARTIC SILBER :schater:

Dat ben ik. :schater:

Suggestie voor als je morgenavond weer gaat toeren : Brienenoordbrug over, onderaande afrit rechts. Eerste rotonde rechts en ca. 6 km de weg volgen.

Of alternatieve route, Door mooie alblasserwaard richting Kinderdijk. Met pontveer de rivier De Lek over (altijd leuk) en ca. 2 km doorrijden.

Op een zonnig terras tref je daar een uitgelezen gezelschap z3 rijders (Eerste donderdag v/d maand= maandelijkse ZH meeting)

Link naar reactie

Maarre, zwarte M heb ik nooit gezien. Het zou Eggybee (zwijndrecht) of Edwin(barendrecht) kunnen zijn, maar die heeft nog geen kentekenplaten?

Zie wel regelmatig een zilvergrijze op de N3 (Ivo?) en laatst een groene met kofferrekje die een dagje geparkeerd stond op het brandweeroefenterrein (op cursus?)

Link naar reactie

gister-avond om 22.00u reed er een zwarte zzz met rekje achter ons op de weg van berghem richting herpen.

wij sloegen af richting schaijk en die andere zzz toeterde en zwaaide naar ons. (had niet eens gezien dat er een zzz achter ons reed :thumbup: ) iemand van hier.......? :thumbup::wave:

Link naar reactie

Vandaag (rond 16:00 ofzo) een zwarte z3 roadster in uithoorn.. (met dicht dak trouwens :rolleyes: ) is dit iemand van het forum :thumbup: ?

en nog een z4 roadster in de legmeer (amstelveen) met 2 damess :thumbup: (deze overigens wel met open dak).

Link naar reactie
Vandaag (rond 16:00 ofzo) een zwarte z3 roadster in uithoorn.. (met dicht dak trouwens :nono: ) is dit iemand van het forum :angry: ?

en nog een z4 roadster in de legmeer (amstelveen) met 2 damess :nono: (deze overigens wel met open dak).

Ik was zaterdag tijdelijk in uithoorn met een zwarte z3 2.2, maar heb daar het grootste deel van de tijd open gereden, alleen na bezoekje ergens dicht teruggegaan na een regenbuitje, om de kap een beetje te laten drogen. vind het toch niet prettig om die open te doen terwijl die vochtig is. Of zou dat volgens jullie gewoon moeten kunnen? Touwens waar zou je me dan gezien moeten hebben, want dan kan ik wel ff zeggen of dat kan kloppen, en als je mij gezien hebt dan zouden er 2 mensen in gezeten moeten hebben :thumbup:

Link naar reactie
Ik was zaterdag tijdelijk in uithoorn met een zwarte z3 2.2, maar heb daar het grootste deel van de tijd open gereden, alleen na bezoekje ergens dicht teruggegaan na een regenbuitje, om de kap een beetje te laten drogen. vind het toch niet prettig om die open te doen terwijl die vochtig is. Of zou dat volgens jullie gewoon moeten kunnen? Touwens waar zou je me dan gezien moeten hebben, want dan kan ik wel ff zeggen of dat kan kloppen, en als je mij gezien hebt dan zouden er 2 mensen in gezeten moeten hebben ;)

Als je de kap voor relatief korte tijd open doet, is het niet zo erg dat hij nog vochtig is!

Ik merk hier met bootzeilen en buiskappen (zelfde materiaal) dat als je ze vochtig hebt opgevouwen en er na 2 weken naar kijkt... er behoorlijk het "weer" in gaat zitten!

Link naar reactie
Als je de kap voor relatief korte tijd open doet, is het niet zo erg dat hij nog vochtig is!

Ik merk.......................................... als je ze vochtig hebt opgevouwen en er na 2 weken naar kijkt... er behoorlijk het "weer" in gaat zitten!

Het is hier off topic en de opmerking verdient een betere plaats.

Een aantal forummembers stallen de Zet in een garage.

Doe dan altijd de kap omhoog als deze nat is, anders gaat hij schimmelen.

Link naar reactie

Op de n521 (Zijdelweg, http://maps.google.com), deze zwarte z3 kwam zo te zien vanuit amstelveen en sloeg links af, de Arthur van Schendellaan in. Meer zag ik niet, was druk bezig met het stoplicht te halen :P . Veel meer z3's rijden hier niet rond in Uithoorn :foto:

Ik was zaterdag tijdelijk in uithoorn met een zwarte z3 2.2, maar heb daar het grootste deel van de tijd open gereden, alleen na bezoekje ergens dicht teruggegaan na een regenbuitje, om de kap een beetje te laten drogen. vind het toch niet prettig om die open te doen terwijl die vochtig is. Of zou dat volgens jullie gewoon moeten kunnen? Touwens waar zou je me dan gezien moeten hebben, want dan kan ik wel ff zeggen of dat kan kloppen, en als je mij gezien hebt dan zouden er 2 mensen in gezeten moeten hebben :foto:
Link naar reactie

Vandaag op de rondweg in hometown Barendrecht. Een blauwe die net gekocht moet zijn. Tenminste ik kan me geen andere reden bedenken om nu nog met een hardtop rond te rijden :P

Link naar reactie

Net in Wassenaar om 19.15uur

Een blauwe Z3 Coupe.... wat zijn ze toch mooi!

Link naar reactie
Een groene M Coupe ?? Is deze ooit in groen geleverd dan ???

JA!

HIER staat er zelfs een te koop!

Link naar reactie
Grappenmaker :schater:

Maar neem aan dat het een soort van Oxford groen is wat Hannuz bedoeld en ik kan me niet herinneren dat ooit op een M coupe gezien te hebben....

Beetje laat zie ik, maaruh het was donker groen. Of die ooit op een M QP geleverd is weet ik niet.

Het was in ieder geval deze kleur.

http://www.autotrack.nl/owa_dima/owa/att_o...p_type_lijst=RL

Cheers,

Marc

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.