Ga naar inhoud

Plaats hier uw belachelijke, interessante advertenties


Aanbevolen berichten

^ Dat Nederlands geleverd vind ik niet zo interessant maar zo weinig km en dan ook nog eens van de eerste eigenaar maakt hem wel bijzonder wat mij betreft.

Link naar reactie

 Z3M. 20 jaar lang, minder dan pakweg 4.000km /jaar gereden zouden hebben.

Sommige auto's gaan direct naar  opslag of verzamelaar en worden na verloop van tijd toch eens verkocht.Ik heb Deze gezien in Essen en ziet er gewoon als nieuw uit. Of je hem de prijs waard vindt blijft persoonlijk. Maar het zijn dan ook uitzonderlijke auto's. Uiteraard zijn er andere auto's voor dat geld ook te koop maar van een BMW M roadster of Coupe zijn er relatief niet zo veel van gemaakt. In NL rijden er ca 150 M roadsters rond waarvan ca 54 NL geleverd. Van de Coupe zijn het er minder als de helft.

Gelukkig zijn er ook kleiner motor varianten die betaalbaarder  zijn echter met zulke lage km standen zijn natuurlijk ook niet goed koop Z3  .

Als je het niet leuk vind dat mensen  de M modellen leuk vinden of er te vaak over berichten kun je beter op andere auto site's of fora gaan kijken er is natuurlijk meer .Maar een M is natuurlijk voor de meeste BMW liefhebbers zowel uiterlijk als motorisch de droom variant.

Essen 2017

IMGP3518_zpsrfslo29f.jpg

IMGP3515_zpsdagz8hqk.jpg

IMGP3513_zpsa0pcfvqu.jpg

IMGP3512_zpsvytndzxj.jpg

IMGP3509_zps0vfabcwf.jpg

 

Blijft prachtig MMMMMMMMMMMMM

Ook die zeer zeldzame Mooie VW Porsche  914 2L 6cil is een zeldzaamheid

aangepast door MNZ3M
aanvulling
  • Like 1
Link naar reactie

De vraag is dus of er Z3M's voor dit soort prijzen daadwerkelijk verkocht worden. Hier op het forum heeft zich volgens mij nog niemand gemeld met de trotse mededeling dat hij voor een kleine ton aan euro's een Z3M gescoord heeft......

Link naar reactie

^

Ik weet niet of dat veel zegt. Want:

 

Hoeveel Z3M 's zouden er rondrijden in Nederland? 150-200?

En hoeveel Z3M rijders zitten hier op het forum? 5-10?

 

aangepast door Emi
  • Like 1
Link naar reactie

De waarde wordt bepaalt door de marktwerking.

Mijn opmerking gaat vnl over het wantrouwen dat ik (IN HET ALGEMEEN!!)  heb over het grote aantal Z3M met lage km standen na 20 jaar.

 

Ps, mijn Z3 kreeg bij ca. 100.000km een kapotte Km teller.

De nieuwe teller stond op 0. BMW dealer wilde niet wijzigen.

Ben naar kleine garage gegaan en die hebben hem weer keurig op het niveau van het laatste APK rapport/ serviceboekje gezet.

Link naar reactie

^Ik begrijp je wens om de teller weer op de originele stand te hebben. Maar je zult met me eens zijn, dat ook die handeling, om hem van '0' naar de laatste apk stand te zetten in feite bevestigt hoe makkelijk het is om te sjoemelen. Geen gekke 'punt' op je tellerscherm erbij gekregen?

Link naar reactie

Op zich is een nieuwe teller geen probleem en bij een normaal onderhouden auto zal over het algemeen de tellerstand bij elk garagebezoek worden geregistreerd en of een defecte teller worden aangemerkt .Verder is het voor een professioneel garagebedrijf en of specialist over het algemeen  goed te controleren of er met de auto en of teller is gefraudeerd.

Is dat niet geheel helder zal dat altijd tot uiting komen  in de relatief lage  prijs en of vage niet traceerbare verhalen of afwijkende/ontbrekende  documenten.

Uiteraard fraude is altijd mogelijk zolang er geldelijk gewin in het spel is.

Echter bij twijfel altijd laten checken door een specialist voor een onafhankelijk oordeel.

 

P.S. zelf zit ik op 166 BMW Z3 M in Nederland op kenteken waarvan er door import wel wat bij zullen zijn gekomen welk ik nog niet gespot of geregistreerd heb en er zijn er natuurlijk ook nog wel enkele welke reeds geëxporteerd zijn.

Bij de BMW dealers zullen er relatief weinig in onderhoud zijn daar de meeste bij specilalisten zoals bij Roodkapje terechtkomen .

Locatie/regio  gebonden.

Maar alle Z3M's  op dit forum  is natuurlijk ook een goede graad meter dat zijn er niet zo veel. 

Link naar reactie
Op 2017-5-30 om 20:00, Horus zei:

^Ik begrijp je wens om de teller weer op de originele stand te hebben. 

Het gebeurde vlak voordat ik de auto wilde verkopen. Dan komt het niet betrouwbaar over als de teller op 0 staat. Als de auto na  pakweg 20.000 km weer in de handel terecht zou komen met 20.000km op de teller zou de waarde enorm omhoog schieten (en toekomstige Z3 rijders er mee bedonderd worden).

Link naar reactie
Op 30-5-2017 om 16:41, M Estoril zei:

 

Het blijft toch een geniale Z3-kleur :) Wat een zeldzaamheid zeg, benieuwd naar het verhaal achter deze auto. Wel doodzonde dat de koper geen rolbeugels had aangevinkt.  Ik weet uit ervaring hoe lastig en duur het is om dat er geheel compleet volgens OEM-standard  inclusief opbergvakken en afwerking in te krijgen. Erg jammer. 

aangepast door Mirage
Link naar reactie
  • Administrator

^^^Ja, lekker bezig Roger. Maar ik zou ook de titel van het afgesplitstse topic nog even aanpassen, al was het maar omdat mensen anders in MoHenkikaan's verkooptopic gaan doorposten over Z3M's met een tellerstand van 300 km die in Amerika of Zwitsreland voor tien miljoen miljard te koop staan en of dat nou wel of niet logisch is ...

Link naar reactie
Link naar reactie

Ik snap ook niet dat hem de motorruimte niet laat zien op foto ... deze moet gewoon nieuw zijn en dan zie je (als koper) toch beter dat die km's wel kunnen kloppen.

 

ja gek, bv: de kleur  Phoenix gelb is voor mij top ..

en dit laat mij koud :rolleyes: 

 

 

aangepast door Larsy
Link naar reactie

^moet je nagaan dat een engelse z4 met een 2.2 in engeland met die uitrusting gemiddeld zo'n 3000 pond kost...

Dat maakt deze auto meer dan € 10.000 te duur...

 

Zelfs al zat het stuur aan de linkerkant, dan was ie nog ongeveer 5k te duur, ongeacht of ie mooi of lelijk is.

aangepast door GuidoK
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.