Ga naar inhoud

Plaats hier uw belachelijke, interessante advertenties


Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
  • Administrator

^ Ja bij de dealer, of als je geluk hebt via fora, Ebay, Marktplaats, etc. Wat er wordt aangeboden in die advertentie is alleen het middenstuk. Om dat te kunnen plaatsen heb je dus de bevestigingset nodig. Hier staat er bijvoorbeeld één. Als je geduld hebt lukt je dat via een forum wel wat goedkoper, maar EUR 25,- / GBP 20 zit je al snel aan. Dan heb je dus nog niet de delen in de rolbeugels die je wel op de foto ziet.

Als je alle delen gebruikt bij elkaar zoekt (dus middenstuk, bevestiging en schermpjes hoofdsteunen) en je hebt geduld kun je voor rond de EUR 175,- klaar zijn. Dan moet je voorzichtig om gaan met de schalen van de rolbeugels, anders komen die er ook nog bij. Maar je kunt ook geluk hebben hoor; heel af en toe komt er ergens wel eens een complete kit voor minder voorbij (van iemand die de marktwaarde onvoldoende kent).

Je kunt ook kiezen voor de ook originele "beugel BH", dan ben je een stuk goedkoper uit. Staat er hier op het forum toevallig één te koop :hypocritesmiley:

Link naar reactie
  • Administrator

Ja, bij de dealer kun je volgens mij in ieder geval de complete kit (dus bevestiging, alle schermen en afdekkingen rolbeugels met voorgeboorde gaatjes) kopen. In ieder geval wel toen ik daar ongeveer 1,5 jaar geleden naar vroeg. Kost wel wat, maar ben je wel snel klaar ...

Link naar reactie

Zwarte Z3M - 34-RR-TP - 1997 - 125.400km - €17.000 @ Gerrit Jonkers

http://link.marktplaats.nl/m842469908

Aan de laatste factuur te zien in elk geval eens in het Sprookjesbos geweest..

EDIT:

nw link& foto`s

http://api.autotrader.nl/voorraadpagina/alle/bmw/waardenburg/5zrp8/bmw-z3-m-roadster-handgeschakeld/detail/?zoekopdracht=bmw-z3|did--1000021|sorteer-op-merk-en-model&show_stock=Y&pagesize=30&view=tile

bmw-z3-cabriolet-benzine-zwart-002--8025

bmw-z3-cabriolet-benzine-zwart-007--7729

aangepast door Bombadil
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.