Ga naar inhoud

Plaats hier uw belachelijke, interessante advertenties


Aanbevolen berichten

  • Administrator

^ Die is van onze member Killabee. Vertelde anderhalf jaar geleden al dat hij de auto wilde verkopen, gaat het nu kennelijk ook echt doen. Overigens verbaast het mij wel dat hij als auto-pietje-precies opschrijft dat de auto een volledig M exterieur heeft ...

Link naar reactie

Het is idd een aerokit. Ook geeft g-power zelf op dat dat systeem 333pk geeft ipv 360 pk. Misschien heeft ie 'm op een vermogensbank gehad die wat positief meet.

Voor de rest wel een mooi ding. Jammer dattie nooit op het forum kwam of naar ritten.

aangepast door GuidoK
Link naar reactie
  • Administrator

^ Dat hoeft niet: M stuur was er in 2004 nog niet. Zijn M stoelen zijn inderdaad origineel, de rest waar M op staat in zijn interieur is aftermarket ...

Link naar reactie

Wel een leuke auto, maar hij zegt sneller als een Z4M.

Dat trek ik dan weer wel in twijfel maargoed... traag zou hij niet zijn.

Alleen de prijs is wel wat hoog voor een 2004, oke er zitten dikke velgen onder (moet ook maar net je smaak zijn) en een supercharger maar of je daarom 5k meer betaald?

Zou het wel een leuke upgrade voor m'n 2.8 vinden aangezien ik nu weer zit te lurken naar een V10 (maar met dito verbruik...)

Link naar reactie

Hangt ook een beetje van de gehele staat van de auto af.

Er zit ook nog een eisenmann uitlaat onder. Niet volledig zoals er in de advertentie staat, want eisenmann kan afaik geen spruitstuk en cats leveren. catback dus.

Die g-power kit die hij heeft kostte volgens 1 van de laatste opgaven 6000 euro ex btw ex montage (montage in dld kostte 2100 euro ex btw). Dat zijn dus wel aanzienlijke bedragen (g-power is niet goedkoop)

Ik denk dat als er een verschil in acceleratie zit tussen deze kit en een standaard z4m, dat het verschil onmerkbaar heel klein zal zijn.

Er zijn ook lui die denken dat hun auto zonder upgrades en in lagere spec ongeveer zoveel waard is.....

Maar het is idd een behoorlijk bedrag, voor bijna 6000 euro minder heb je (afgaande op advertenties) een redelijk vergelijkbare auto zonder de upgrades.

aangepast door GuidoK
Link naar reactie

^ Die is van onze member Killabee. Vertelde anderhalf jaar geleden al dat hij de auto wilde verkopen, gaat het nu kennelijk ook echt doen. Overigens verbaast het mij wel dat hij als auto-pietje-precies opschrijft dat de auto een volledig M exterieur heeft ...

Da's gewoon een keus. Aero pakket zegt veel mensen niet veel denk ik... Ik ben op de hoogte dat het verschilt van een echte M.

En dat hij sneller is dan een Z4M....

Ik heb meerdere malen gereden tegen een Z4M en een E46 M3 en in alle gevallen was ik een tik sneller. Maar het is nooit een kwestie van wetenschappelijk bewijs. Niet elke chauffeur haalt alles uit zijn auto...

Het maakt overigens best wel uit of het koud of warm weer is en of ik met octaan 98 rijd...

Link naar reactie

Zit er wel een nieuwe koppeling in? ;)

Maar klopt het dat je de uitlaten dus niet echt zo hoort en meer de SC?

Vind dat geplof in m'n G power uitlaat wel zo lekker (en trekt aandacht ... en stiekem vinden we dat ook wel leuk ;))

Link naar reactie

Vind dat geplof in m'n G power uitlaat wel zo lekker

Euh, de uitlaat is sportief beschaafd. Wel een tikkie zachter dan ongeblazen ja. Maar ploffen doet mijnes ook hoor, gewoon zachtjes het gaspedaal strelen en hij blijft ploffen..

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.