Ga naar inhoud

"Ex" QPe rijder


Huub

Aanbevolen berichten

Als ex QPe rijder en ex mod wil ik misbruik maken van het Z3 forum en jullie vragen om een stem uit te brengen op een Challenge waar ik aan mee doe.

Het is een wedstrijd met profkoks en ik ben een amateur en sta nu tweede in de ranking,heb nu al kans om in de prijzen te vallen want het gaat om de beste tien maar het is nu mijn uitdaging om de nummer een plaats te veroveren en heb nog 50 stemmen nodig.

Als tegenprestatie organiseer ik een bbq bij een nader te bepalen rit georganiseerd door de directie van dit fraaie forum :sHa_biggrin:

werkt photobucket hier niet?

en de link waar het werkelijk om gaat,

http://www.gastronomixs.com/nl/inzendingen/64-pruimencoulis-van-op-pruimenhout-gepofte-pruimen.html

Als jullie stemmen ben ik jullie dankbaar en wens ik jullie veel plezier met de Z!!

En als jullie niet stemmen wens ik het ook.

Groeten HuubZ3QPe

  • Like 3
Link naar reactie

:clapping: En terecht!

Maar euh..... dit is echt te "pruimen"????

CHALLENGE - PRUIMENCOULIS VAN OP PRUIMENHOUT GEPOFTE PRUIMEN

INGEZONDEN DOOR: HUUB

ChallengeInzendingen_auto_auto_c280_c280Vergroten

Ingrediënten

  • 4 stuks pruimen
  • 12 gram suiker
  • 2 eetl. citroenhoning
  • 1 chunck pruimenhout
  • 1 korrel lampongpeper
  • 4 draadjes saffraan

(grapje natuurlijk! je hebt mijn stem!!...

en gaap!)

Link naar reactie
  • Administrator

De directie die een rit organiseert? Met z'n allen??? Dat wordt één grote chaos en dan mag ik hopen dat jij zelf achter die BBQ gaat staan, anders wordt het alsnog een Mac op de terugreis :lol:

Maarre, ik ga voor je stemmen! Succes! :thumbup:

Link naar reactie

Maar leuk dat modden van de directie :clapping: maar als er een rit in het hoge noorden is zijn wij bereid om de barbecue te organiseren :chef::grill:

Groeten HuubBarbiTruuk!

Top dank voor de stemmen!

Link naar reactie

In principe niet veel anders maar de BGE is van keramiek gemaakt en isoleert vele malen beter dan bv een Weber het is zuiniger in brandstof gebruik en je kan de temperatuur heel nauwkeurig regelen.

Ik maak veel dingen klaar op mijn BGE desserts,stoofpotten, grote stukken vlees, brood, pizza, pasta's, grill vlees, groenten,vis.

de grote stukken vlees hebben bereidingen van 12 tot 18 uren en dan hoef ik geen houtskool bij te vullen en heb een constante temp van 110 graden.

Wat op het plaatje staat is een dessert wat ik op een wedstrijd heb gemaakt en wat jij bedoelt is een cake en alle onderdelen zijn op een bbq klaargemaakt.

Link naar reactie

Dank jullie wel ik zit in de top tien en heb een uitnodiging gekregen om bij de uitslag aanstaande zondag in Zwolle te zijn en daar kans te maken op een van de drie prijzen en ik hoop natuurlijk op de eerste prijs, een Big green Egg Large!

Link naar reactie
  • 9 maanden later...

Eens even zitten neuzen nu Huub grillmasters aan het doen is....wat is de uiteindelijke uitslag geworden?

Ben trouwens erg benieuwd naar die homoen vlees die 18 uur liggen te garen, dat moet wel heerlijk zijn zeg!

aangepast door MarliesRoy
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.