Ga naar inhoud

Eisenmann Z4M uitlaat te koop


Aanbevolen berichten

Klopt David heb de uitlaat bij Wiesmann gekocht maar er staat gewoon Eisenmann op. Het beeldmerk of de naam Wiesmann is nergens te zien op de uitlaat dus ik heb deze info maar achterwege gelaten.

Link naar reactie

Leuk dat je nu een Porsche hebt, maar zo'n avatar EN de titel admin i.o. :blink:

Wat betreft die titel is dat nog maar een half jaar zo. Wat betreft die avatar, de huidige forumeigenaar heeft nou eenmaal een zwak voor Porsche. En van die <_< raak ik niet zo van onder de indruk :snapoutofit:

Link naar reactie

Weldra wordt dit hier een zeer exclusief forum, annex vriendenclubje.

wat een doemdenkerij, vast niet geheel objectief tot stand gekomen ^_^

ik prefereer dan toch het scenario van vrienden & bekenden die hun verantwoordelijkheid nemen om deze tent nieuw leven in te blazen zodat iedereen er van kan blijven genieten, dan krachteloos en zonder eenduidige visie doormodderen richting het technisch failliet van het geheel.

Link naar reactie

We moeten het Frenk ook niet kwalijk nemen. Hij heeft gewoon spijt. Probeert steeds iets te koop te zetten hiero om een beetje in de kring te blijven, maar hij mist ons gewoon...

Toch liever iets Beiers dan iets Stuttgarters.

Maar @ Widebody:

Hoe heette het paard dan?!

Link naar reactie

Het paard

Op 25 mei 1923 behaalde Enzo Ferrari met zijn Alfa Romeo een overwinning op het Saviocircuit. Getuige van de zege waren de ouders van wijlen Francesco Baracca. Na de race hadden Enzo en de ouders een gesprek en de ouders gaven het schild dat hij op zijn vliegtuig had als eerbetoon en onderscheiding aan Enzo Ferrari. Hun zoon vloog namelijk tijdens de Eerste Wereldoorlog met een zwart paard op zijn vliegtuig. Ferrari heeft het schild overgenomen, maar heeft het wel op een gele achtergrond gezet. Dat was namelijk ook de kleur van Modena.

Er zijn 3 theorieën hoe Francesco Baracca aan het paard kwam:

  • Het kwam van zijn cavalerieregiment
  • Hij hield van paarden
  • Hij had het paard van een Duits toestel gehaald, wat in die tijd erg gebruikelijk was. Het paard is het teken van Stuttgart en het zou dan hetzelfde paard zijn als dat van Porsche.

Enzo gebruikte het paard voor het eerst op 9 juli 1932 in Spa. Het is nog steeds een raadsel waarom de staart van het paard van Ferrari omhoog is terwijl die van Baracca omlaag hing.

Bron: Wikipedia

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.