Ga naar inhoud

Herfstrit (Pallietertocht) 23 oktober


mohikaan

Aanbevolen berichten

  • Reacties 195
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

En die liter van Pallieter natuurlijk, waar ze die dan ook mogen schenken.

Heb de voorlopige bestelling doorgegeven.

Dit is het antwoord:

Beste

Alvast bedankt voor de keuzes.

De keuze van de drank hoeft u nog niet door te geven hoor, dat vragen we de dag zelf wel. 1 spijtig dingetje is dat we "de liter van palieter" hier niet mogen serveren (contract met brouwerij). Maar we hebben een ruime keuze aan andere lekkere bieren.

Mvg Kim

Huis Den Deijl in Breda, heb ik nog maar even telefonisch bevestigd. Normaal gaan ze pas om 10-11.00 uur open op zondag, maar voor de Z3/4 groep dus om 09.00 uur.

Link naar reactie

WAT??? :):blink:

Nou lekker geregeld dan. Dan regel je maar dat er ergens anders die befaamde liter klaarstaat. Eerst ons lekker maken in de openingspost met mosselen en de liter van Pallieter en dan hebben ze alleen maar andere dingen. :angry:

Maar ok zonder gekheid, het is je vergeven. Je steekt er echt veel tijd en energie in!!! Ik vind het wel schattig dat je hebt nagevraagd :P dank daarvoor!!

Komt vast wel goed zondag!! Lekker weer, leuk gezelschap en in Belgie is al het eten en drinken (en de hoffelijkheid) altijd prima :D Kunnen d'n Ollanders nog wat van leren!!!

Link naar reactie

Morgen overdag is er opnieuw weinig tot geen bewolking en wordt het met 13 graden in het noordoosten tot 16 in het zuiden warmer dan vandaag. :rolleyes: :hamer:

Wij blijven na afloop van de rit vast nog wel even op een terras hangen..... ;)

Link naar reactie

voor de gene die geen TomTom of garmin hebben je kan in het programma van Tyre de route uitprinten, zodat je zelf de route kan volgen als je je voorganger kwijt raakt, druk op printen en je ziet de route dan op papier

veel plezier morgen

Link naar reactie
  • Administrator

Wordt morgen prachtig weer voor de rit, jammer dat we andere verplichtingen hebben.

Iedereen veel plezier morgen en geniet van de rit :rolleyes:

Link naar reactie
Het restaurant bij het eindpunt is een mooie verbouwde boerderij, groot en heeft een uitstekende kaart tegen zeer redelijke prijzen.

Het is zeker de moeite waard om daar alvorens de huisreis te aanvaarden, wat te eten.

Wij laten het even afhangen of igor wel welkom is.

Anders nemen we gewoon een afzakkertje op het terras. :rolleyes:

Link naar reactie
Wij laten het even afhangen of igor wel welkom is.

Anders nemen we gewoon een afzakkertje op het terras. <_<

Ja! wij eten mee dus.

"Als het een klein hondje is dat onder de tafel kan liggen; is het geen enkel probleem".

Dus voor ons; een lekkere afsluiting :fiew:

tot morgen allemaal!

Link naar reactie

Hoi,

enkele plaatjes geschoten bij de passage van de Pallietertocht, zie foto's Pallietertocht

Helaas niet van elke auto een plaatje 'in actie' wegens geklungel mijnentwege met lege batterijen <_<

Mooie auto's gezien, prettig gezelschap leek me !

Groeten,

Danny

PS : mocht iemand het origineel van een foto willen, stuur me een berichtje aub

Link naar reactie

Henk,

Nogmaals dank voor de gezellige dag! Mooie locaties, vanaf Den Deijl in Breda via Het Boshuisje Halle naar het werkelijk schitterende Lier. Daar gaan we zeker nog eens terugkomen. Mooie wegen werden afgewisseld door Vlaamse kinderkopjes van de ergste soort. Helaas liet onze agenda een verder vervolg van de tocht vanaf Lier niet meer toe. Die houden we nog te goed!

Groet, Désirée en Ruud (Ruudoo)

Link naar reactie

Was heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk weer om open te rijden en om lekker bij te kletsen op een stoeltje in het gras!!! Erg van het zonnetje en het gezelschap genoten (de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik ook hele stukken heb gemist omdat ik heel even mijn ogen dicht had.... :kisstogether: ). Er gingen al stemmen op om Roger te onttronen als Opperchaoot omdat Henk af en toe ook even de weg moest zoeken :lol: en we daardoor wat verlaat waren bij de lunchlocatie. Maar al met al een leuk dagje uit. Lier is zeker een bezoek waard, gaan we nog eens heen op een dag dat de winkels open zijn (en met mooi weer, gezien de vele terrasjes). Ik zag al leuke schoenenzaken... :mellow: Henk, nu kun je even bijkomen van al het gepuzzel en de stress van de dag... Benieuwd naar de foto's!!! Goh en wij bij iedere mooie zondag maar zeggen: "het is vast de laatste mooie dag van het jaar!!" We hebben weer wat zon bij kunnen tanken en lekker dakloos kunnen rijden :thumbup: Wat wil een mens nog meer.

@dbr: geen idee waarom, maar ik zie maar 1 foto...?? help anybody?? :blink:

ps: jeetje wat een prachtige huizen hebben we gezien, je gaat je eigen huis bijna klein vinden. Totdat je de tv aanzet en ziet dat er een mega aardbeving was in Turkije en je weer met je neus op de feiten wordt gedrukt dat je hier veilig woont en het maar al te goed hebt met je luxe problemen...

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.