Ga naar inhoud

Reteketèèèèèèèèt Daaarrrrr!!! is ti dan de duizendste


Gast floor

Aanbevolen berichten

Zo lieve dames en Heren en ander zzz(z) gespuis hier is dan mijn duizendste bericht, Ik heb een tijdje zitten dubben of het een serieus bericht zou moeten zijn of toch iets met een luchtige ondertoon en ik vind beide wel kunnen.

Mijn lieve echtgenoot vond in ieder geval dat ik een cadeau verdiend had en riep hard van de bovenverdieping "Schat er staat een cadeau voor je in de kast" dus ik als een speer naar boven, kast deur open en daar stond ti in zijn blote k.nt in de kast. :wave:

Maar nu even serieus ik heb die duizend berichten natuurlijk niet bereikt met alleen zzz gerelateerde onderwerpen er zit ook de nodige onzin tussen en soms een verbale aanvaring die dan gelukkig ook weer snel opgelost is .

Verder wil ik nog opmerken dat ik nog dagelijks met veel plezier mijn laptop pak en even de nieuwe berichten lees en zo nodig mijn nutteloze commentaar geef :)

En Ik hoop nog lang van ieders bijdragen te kunnen genieten ik ben in ieder geval in de jaren dat ik nu Z rijd een hoop te weten gekomen daarvoor iedereen bedankt :thumbup:

Grtzzzzzzz Eveline

Link naar reactie
  • Reacties 31
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Feli met de viagra mijlPAAL.

Hopelijk lig je nog na te genieten van dit heugdelijk feit.

PS ik vond die mooi en slechtweer berichten beter.

Krijg ik ook niet zo van die enge en rare gedachten van :thumbup:

brrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Link naar reactie

Nou ja de kop van de volgende duizend is er al weer af ,en als jullie mij genoeg redenen (lees zelf nutteloze postings te plaatsen) geven om nutteloos commentaar te geven dan is de M status snel bereikt. :notok:

Overigens bedankt voor de feli,s :wave:

Link naar reactie
Nou ja de kop van de volgende duizend is er al weer af ......dan is de M status snel bereikt.

nee toch... :notok:

Link naar reactie
Soms is kwaliteit beter dan kwantiteit

dat is een waarheid als een ... verhip wat was het ook weer ( een os een rund een koe een kalf) :schater::schater:

Link naar reactie
dat is een waarheid als een ... verhip wat was het ook weer ( een os een rund een koe een kalf) :schater::schater:

Kijk dat bedoel ik, de 8e posting van Queen in 3 jaar, is kwaliteit :notok:

Link naar reactie

Nou een kleine correctie lijkt me wel op zijn plaats refererend aan mijn Howto over Z 4 raam mechaniek, Ach en verder kom ik van de andere Members ook de nodige onzin tegen :wave: Maar dat houdt de boel toch een beetje levendig,En daarmee geven we elkaar de gelegenheid om af en toe eens een verbale speldeprik uit te delen :notok: Zie hieronder.

@ ZZZtje Moet jij niet in je stoofvlees roeren of anderzins iets in de frituur gooien ? :thumbup:

Ach hoe kom ik daar nu bij, Je bent veeels!!! te druk met roddelen in de babbelbox. :angry:

@ Robert C, M Status is absoluut geen streven Maar een grapige bijkomstigheid ,er zijn wel belangrijker dingen in het leven.

@ Mohikaan, Toch wel grappig dat je nu op je eerdere uitspraken terugkomt,No hard feelings. :wave:

En nu ga ik lekker naar de markt :thumbup:

Link naar reactie

Eveline,ga vooral door met posten, hoef ik op t forum niet zo veel meer te lezen.

En roddelen? Ik heb wel wat anders te doen.

Je maakt je zelf wel populair hier.

Ga ik vanaf nu ook verder waar ik mee bezig was, jou negeren. :notok:

Link naar reactie
Ja, en dan Floor, met haar 1.000ste post...

Doorgaan Floor. Politiek CDA-correct, je pist niet buiten de boot, 't gaat meestal nergens over, laten we vooral niemand kwetsen, maar 't telt lekker mee in je post counting.

Op naar de ///M status, want dat lijkt je streven. En trek de Beertjes maar mee. Gaat ook nergens over, maar doen, als eerder gezegd, aardig hun best.

Alle liefs,

Rob. Ja, die ellendeling.

We gaan er voor, maar eerst maar even de 2.2 status, en dan die ZonderZ maar even inhalen :rant: , nu gemiddeld 3 post p.d dat moeten er minstens 5 worden :rambo: , het streven is de absolute top. :nasty:

:schater: :schater: :schater: :schater:

Link naar reactie

Het is 4 jaar lang een autofoum geweest met af en toe (en soms heel vaak) een hoop ongein en dat maakte dit forum tot een van de meest lezenswaardige die ik ken.

Ik constateer dat de posters van de afgelopen 5 jaar, het de laatste maanden massaal laten afweten en het forum de rug toekeren.

Het gaat nu vnl over het weer in het noorden van het land, antieke shavers voor de bikinilijn op zolder en hoeveel postings iemand al heeft. :rant:

Lezers van Trabant, Fiat Panda en Alfa Romeo fora, weten niet wat ze zien als ze per ongeluk hier terecht komen en de temperatuur in Drente 3 graden lager blijkt dan in hun dorp.

Link naar reactie
Het is 4 jaar lang een autofoum gewwest met af en toe (en soms heel vaak) een hoop ongein en dat maakte dit forum tot een van de meest lezenswaardige die ik ken.

Ik constateer dat de posters van de afgelopen 5 jaar, het de laatste maanden massaal laten afweten en het forum de rug toekeren.

Het gaat nu vnl over het weer in het noorden van het land, antieke shavers voor de bikinilijn op zolder en hoeveel postings iemand al heeft. :wave:

Lezers van Trabant, Fiat Panda en Alfa Romeo fora, weten niet wat ze zien als ze per ongeluk als ze hier terecht komen en de temperatuur in Drente 3 graden lager blijkt dan in hun dorp.

Sorry, je hebt gelijk :rant: , maar af en toe doen we ook wel wat nuttigs op het forum en het is dan ook nog eens zo dat op dit forum door heel veel mensen (uiteraard mijn grote dank daar voor) in het verleden nagenoeg alles al over de prachtige Z is gezegd of besproken :nasty:.

Als er niet meer zo heerlijk wordt "geouwehoerd" over allerlei zinvolle en zinloze zaken of onderwerpen, is een forum ten dode opgeschreven :sadder: , maar af en toe even weer terug naar de "roots" , geplaatst worden is wel goed hoor :rambo:

Dank voor je bijdrage hierin :wave:

Link naar reactie
Eveline,ga vooral door met posten, hoef ik op t forum niet zo veel meer te lezen.

En roddelen? Ik heb wel wat anders te doen.

Je maakt je zelf wel populair hier.

Ga ik vanaf nu ook verder waar ik mee bezig was, jou negeren. :nasty:

Blijf vooral persisteren in dat laatste,En ach vrienschap is een pakketje schroot met een dun laagje chroom.

Succes :rant:

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.