Ga naar inhoud

Dicht rijden


Hobol

Aanbevolen berichten

maar vooral bij temperaturen vanaf een graad of 25 worden de stoelen erg warm en kom je bezweet/ met een doorweekt t-shirt op de plaats van bestemming.. niet echt fris... Ook de airco aanzetten helpt dan niet echt.. Herkennen jullie dit ook?

indd een heerlijke plakrug erg jammer is dat :rambo:

Link naar reactie
  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Deze mensen kan ik helaas niet begrijpen, koop dat een Qp!

Het zal mij eerlijk gezegd een worst wezen of iemand zn kap open of dicht doet. Een ieder mag doen waar hij/zij zin in heeft.

Link naar reactie
Gast Z3-Widebody

Ik heb ook weleens in de winter open gereden, met muts.. sjaal en handschoenen.. maar ik vond het eerder een straf dan dat ik er lol aan had :schater:

In de winter zit mijn hardtop erop en die haal ik er dan ook niet meer af! :rambo:

Link naar reactie

Vandaag vanuit de Eifel met zo'n 140-150 km/uur lekker open over de snelweg naar huis. Niks mis mee. Nog een Z4roadster en 3er cabrio ook open over de snelweg zien razen. De dichte kappen kwamen van een Boxster, SchAAB, Astra en diverse kappersautootjes met stalen klapdakjes.

Wanneer het 30+ isdan gaat inderdaad de airco aan maar zeker NIET de kap dicht. De kap is bedoeld om regen en sneeuw tegen te houden niet de zon!!

Link naar reactie
  • Administrator
Mijn vrouwke heeft al een speciale benaming voor de haardracht als we uitstappen: coupe cabrio. :schater:

Hier wordt daar aaan gerefereerd als "cabriohaar" :blink: Enige moment dat ik de kap dicht heb is als het te hard regent voor de aerodynamica om zijn werk te doen, als het beneden 5 graden is, of als het functioneel is omdat de kap nog moet drogen... Ik heb immers niet voor niks voor een roadster gekozen :D

Link naar reactie

En dan gaat het uit model, so what. Heb je een motorrijder wel eens horen klagen dat die helm zijn haar ruïneert? nee he.

Link naar reactie
  • Administrator
Ik weet niet hoe lang of kort jullie haar is, maar er is wax... :holiday: ... waardoor je haar redelijk in model blijft :ph34r: :rambo: :fiew:

Het gaat niet om MIJN haar, maar om dat van de misses. Vrouwenhaar van een beetje lengte heeft wel iets meer nodig dan wax hoor :birthday:

Link naar reactie

Helaas waren we gedwongen om 'dicht' naar ons vakantieadres is Zuid-Frankrijk te rijden. Om van de maximale beschikbare kofferbakruimte gebruik te kunnen maken moest de bodem van de bak waar de kap in gaat omhoog gedraaid worden. Het dak kan dan niet meer open. Echter, 1.100 km op een dag over de tolwegen met 130-150 km/h met de kap open lijkt me ook wel erg veel van het goede, en we hebben onderweg heel veel regen gehad, dus dat maakte de keuze eenvoudiger.

Als het enigzins kan dan is mijn kap open. De kachel en de stoelverwarming maken dat ook bij kouder weer prima mogelijk.

Groeten vanuit De Lot, in een luie tuinstoel in de schaduw bij 28 graden C! :birthday:

Link naar reactie
Ja. ik begrijp wel dat er gezegd wordt "koop dan een coupe", maar dan gaan we voorbij aan het feit dat dat de lelijkste auto is die er ooit is gebouwd !

Hans ;)

Ter compensatie zijn QP-rijders dan weer de knapste kerels, zodat het als totaalplaatje toch best aardig uitkomt...... :P

Link naar reactie
  • Administrator
Ja. ik begrijp wel dat er gezegd wordt "koop dan een coupe", maar dan gaan we voorbij aan het feit dat dat de lelijkste auto is die er ooit is gebouwd !

Heb je wel eens een Multipla van dichtbij gezien?

Neemt naturulijk niet weg dat Coupe-kerels kennelijk hun bakkes niet aan de buitenwereld durven te showen / kennelijk hun gezicht om medische redenen niet aan contact met de buitenlucht mogen blootstellen / kennelijk van een briesje al ziek worden / eigenlijk liever sardientjes in tomatensaus hadden willen zijn ...

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.